Egyszerűen

Gépjármű adásvételi szerződés minta

A gépjármű adásvételi szerződés megszerkesztése első ránézésre nem tűnik nehéznek, de ha nem felelünk meg a szerződéssel szemben támasztott pontos tartalmi kritériumoknak, akkor a szerződés egyszerűen nem lesz érvényes.

Mire van szükség egy érvényes adásvételi szerződés megírásához? Hogy néz ki a mintaszerződés? Milyen adatokra van szükség a szerződő felektől? Mindezekre a kérdésekre választ kaphat legújabb összeállításunkban, amelyben szót ejtünk a 2010. július 1-jétől életbe lépett változásokról is. Ha jól informált, akkor sok időt és bosszúságot takarít meg magának.

Az összeállítás megtekintéséhe kattintson az alábbi linkre:

Gépjármű adásvételei szerződés (minta, letöltés, pdf) »

Az adásvételi minta szerződés első 2 pontja az adás vételi folyamatban részt vevő felek illetve a szóban forgó gépkocsi, jármű (autó, motor stb.) beazonosításáról szól. Miért fontos ez? Egy gépjármű adásvételi szerződés megkötésekor, függetlenül attól, hogy vevőként vagy eladóként szerepelünk az ügyletben, meg kell győződjünk a másik fél személyazonosságáról. A tipikus adásvételi ügylet rendszerint legalább néhány százezer forintról szól, emiatt biztosra kell, hogy menjünk, nehogy olyan személytől vásároljunk, aki esetleg a járműnek nem tulajdonosa.

Vissza a többi autós, pénzügyi hírhez »

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Gépjármű adásvételi minta szerződés (letöltés) »

A gépjármű adásvételi szerződés megalkotása első pillantásra nem tűnik bonyolultnak, ám ha nem felelünk meg bizonyos tartalmi kritériumoknak, akkor a szerződés nem lesz érvényes.




Facebook
Oldal