Egyszerűen

Gyorskölcsön 2011

Ha gyorshitelhez szeretne jutni, mindenképpen érdemes nagyon körülnézni a piacon. Sok cég kínál különböző gyorshiteleket, amelyek akár az apróbetűben, akár nyíltan megmondják magukról, hogy ők valójában uzsorakölcsönök. A 200%-os THM-mel rendelkező kölcsönöket ugyanis mi másnak lehetne nevezni? Mi ennél jóval kedvezőbb gyorshiteleket kínálunk.

A THM pedig a 200%-nak a töredéke (ha a pontos számokra kíváncsi, használja a hitelkalkulátort). Mi vagyunk rá a bizonyíték, hogy tisztességesen is lehet gyorshitelt folyósítani; hogy a szabad felhasználású hitel felvétele nem csak a pillanat hevében tűnhet jó megoldásnak, hanem később is, mert nem nullázza le a törlesztése a kasszát minden hónapban. Vagyis: mi vagyunk az élő példa arra, hogy a szabad felhasználású gyorshitel nem csak a folyósítónak, hanem a felvevőnek is lehet jó.

Hogyan biztosítjuk ezt? A legjobb bankokkal állunk kapcsolatban, és mi tényleg figyeljük, hogy mikor hol a legjobbak a kondíciók. A gyorshiteleknél különösen fontos a hitelek folyamatos figyelése, mert egy-egy hitel kondíciói között szakadéknyi különbségek lehetnek. Mi pedig arra törekszünk, hogy mindig a legjobb hitelt találjuk meg az ügyfeleknek. (Legyen szó gyorshitelről vagy autóhitelről, motorhitelről, hitelkiváltásról stb.)

Az általunk közvetített gyorskölcsön lényege, hogy valójában egy jelzáloghitelről van szó, ahol a hitel fedezete nem a bankszámla, a fizetés vagy ki tudja, mi, hanem egy autó, vagy motor, vagy teherautó. Hogy ez miért fontos? Mert ha a folyósító pénzintézet látja, hogy pénzét olyan ügyfélnek helyezi ki, akinek van a nevén egy jármű, sokkal bátrabban mer hitelt folyósítani. Az ügyfél pedig könnyebben fordul a bankhoz gyorshitelért, hiszen mégsem kell 200%-os THM-et nyögnie, hanem egy alacsony kamatú hitelt kap, és pusztán arról kell lemondania, hogy az autóját vagy más járművét eladja a hitel visszafizetéséig (mivel ilyen esetben nem lenne jelzálogtárgy, ezt a hiteles értelemszerűen nem teheti meg).

De milyen konkrét előnyökkel jár az autófedezetes gyorshitel? A legjobb, ha ennek ön számol utána az autóhitel kalkulátor segítségével. Csupán a futamidőt és a felvenni kívánt összeget kell beírnia, és a kalkulátor máris teszi a dolgát.

Végül lássuk a feltételeket:

Az igényelt hitel összege el kell, hogy érje az 500 000 Ft-ot. A maximum hitelösszeg az autó vagy más jármű értékének akár 65%-a is lehet.

Saját tulajdonú autójára igényelhet autófedezetes gyorshitelt, és az autó maximum 9 éves lehet.

Az autófedezetes hitel futamideje 12 hónaptól 60 hónapig terjedhet. A futamidő maximum az autó 14 éves koráig tarthat!

Az igényléshez szükséges:

  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • jogosítvány
  • forgalmi engedély
  • hivatalos munkáltatói igazolás vagy az utolsó 2 havi bankszámlakivonat.

Vissza a többi autós, pénzügyi hírhez »

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Gépjármű adásvételi minta szerződés (letöltés) »

A gépjármű adásvételi szerződés megalkotása első pillantásra nem tűnik bonyolultnak, ám ha nem felelünk meg bizonyos tartalmi kritériumoknak, akkor a szerződés nem lesz érvényes.




Facebook
Oldal