Egyszerűen

Impresszum, adatvédelem, felhasználási feltételek

Az autohitel.co.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A honlap látogatása során az autohitel.co.hu rögzíti a felhasználók IP címét, amelyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott lap címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.

Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, ami a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. Az autohitel.co.hu a naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Az autohitel.co.hu weboldalon kezdeményezett regisztráció/feliratkozás önkéntes (a felhasználó hiteligényléskor, Eurotax-értékelés kérésekor illetve a hirlevélfeliratkozási boxban adhatja meg nevét, email címét és telefonszámát). A feliratkozással a felhasználó hozzájárulását adja, hogy e-mail üzeneteket fogadjon tőlünk. A feliratkozáskor ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki. A feliratkozás bármikor megszüntethető a bármely általunk küldött email alján található leiratkozási linkre történő kattintással.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitel-átvállalás »

Az autóhitel-átvállalás lényege, hogy az autóján fennálló hiteltartozást kiegyenlítjük, és új hitelszerződést kötünk Önnel. Ez a konstrukció a megoldás hitellel terhelt gépkocsi adásvételekor is.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal