kalk.

Gyorsk.

Autóhitel átvállalás; terhelt adásvétel

Mint megannyi más, az autóhitel-piac is folyamatosan fejlődik, változik, a pénzintézetek termékfejlesztésének köszönhetően időről időre megjelennek a korábbiaknál kedvezőbb konstrukciók.

AUTÓHITEL-ÁTVÁLLALÁS KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autóhitelt kíván felvenni?
Évjárat: év / A jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autóhitel átvállalás futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel átvállalás kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Az autóhitel átvállalás lényege, hogy az autóján fennálló hiteltartozást kiegyenlítjük, és új hitelszerződést kötünk Önnel. Ez a konstrukció a megoldás hitellel terhelt gépkocsi adásvételekor is. A kétféle megoldás részleteit alább olvashatja.

A) Hitellel terhelt autó adásvétele hitelátvállalással

Ha Ön olyasvalakitől szeretne autót vásárolni, aki járművére maga is hitelt vett fel, és azt még nem fizette vissza teljes egészében. Ebben az esetben a régi finanszírozó pénzintézettől, banktól lezárási ajánlatot kell kérni a fennálló autóhitel tartozás megszüntetése végett, ezt követően történik majd meg a hitelkiváltás. Az alábbi linkre kattintva letölthető a gépjármű adásvételi minta szerződés .pdf formátumban.

Az új, kedvezőbb kondíciókkal finanszírozó bank számára az autóvásárlási hitel felvételéhez szükséges dokumentumokon túl a lezárási ajánlatot is csatoljuk. A pozitív bírálatot követőn a korábbi finanszírozó felé fennálló tartozást teljes egészében kifizetjük, ezáltal megszüntetve a régi hitelszerződést - ezzel együtt természetesen az autó törzskönyvét is megkapjuk, új szerződést köthetünk Önnel.

B) Kedvezőtlen autóhitel átvállalása

Ez a konstrukció a megoldás az Ön számára, amennyiben meglévő drága autóhitelét olcsóbbra cserélné, a futamidő meghosszabbításával csökkentené a havonta fizetendő terheit, valamint - ha ezt az autó értéke megengedi - egy kisebb összegű tartozást lezárva egy nagyobb pénzösszeget venne fel. Így a hitelkiváltás révén duplán jól jár, mivel a kedvezőtlen hitelt olcsóbbra cseréli és még készpénzt is kap mellé.

Bármelyik megoldást is választja, az ügylethez szükség van a korábbi bank által kiadott lezárási ajánlatra, melyet az Ön kérésére a bank kiad.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal