Egyszerűen

Gyorsk.

BAR-listás autóhitel kalkulátor

A futamidő 1 és 8 év között választható meg. A futamidő magánszemélyek esetén legfeljebb hét év, vállalati ügyfelek esetében nyolc év. Az itt megadott adatok alapján kollégáink személyre szabott ajánlatot készítenek.

AUTÓHITEL BAR KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autóhitelt kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

BAR-listásként kedvező autóhitelt venne fel? Személyautót vásárolna, de mindenhol zárt ajtókba ütközik? Hitelkalkulátorunkkal számoltassa ki, hogy mennyi lenne BAR-listásként a havi törlesztés adott összegű és futamidejű autóhitel esetén.

Először is kezdjük azzal, hogy talán már ön is észrevette, a BAR-listás ügyfelek mintha nem is emberek lennének. Miért? Először is azért, mert az adóslistát valamiféle baljós árnyak lengik körül, a rajtalevők bizonyára potenciális terroristák és gyilkosok, vagy ki tudja, mire képesek. A legsajnálatosabb az egészben, hogy sem akkor, amikor még leánykori nevén BAR-lista volt, sem azóta (most már ugyebár KHR-listának hívják) nem biztos, hogy egy ügyfél tud róla, hogy felkerült a csöppet sem illusztris listára. Könnyen elképzelhető, hogy valaki nem fizetett átmeneti zavarok miatt, majd a bank felszólításainak eleget téve – amint tudott – befizette az elmaradását, és immár rendesen törleszt tovább, de a billog már ott van a homlokán: rossz adós. Azt nem kérdi senki, hogy miért, mennyi időre, mekkora összeggel maradt adós, egyszerűen megkapja a szégyenfoltot.

A bankokban a BAR-listásokat, akik autóhitelt igényelnek, zavart tekintet és köhintések közepette utasítják el, mintha a bankos is szégyellné, hogy ezt kell tennie, vagy mintha egy leprással állnának szemben, akinek dehogy kell autóhitel, jobb tőle minél hamarabb megszabadulni. Nos, hagyjuk ezeket az ostobaságokat, az ügyintézőket, a bankokat, az utánajárást, a megaláztatást, és inkább tájékozódjon arról, hogy mi mivel szolgálhatunk önnek. Először is az autóhitel igénylés folyamata szinte teljesen személytelen, bármikor elállhat az ügyintézéstől, és ha hibázik, valamit elnézett stb. akkor sem kell pirulnia egy ügyintézővel szemben ülve a hiba miatt, amikor kiderül, hogy valami mégsem úgy van, ahogyan ön gondolta. Ebben az esetben sem kell menekülési útvonalat keresnie, és megpróbálni méltósággal kijönni a helyzetből, hiszen egyszerűen csak törli az önnek szóló emailt, vagy leteszi a telefont, és kész.

Magánszemélyek és nem természetes személyek egyaránt felvehetik a hitelt, és jelentős különbségek vannak a hitel és a lízing között is. Először kezdjük a lakossági ügyfeleknek szóló konstrukciókkal:

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ
Facebook
Oldal