Egyszerűen

Gyorsk.

Az autóhitel ügyintézés menete

1. TÖLTSÖN KI EGY IGÉNYLŐLAPOT: weboldalunkon minden autóhitel kalkulátor után megjelenik egy űrlap, amelynek kitöltésével felveheti a kapcsolatot velünk. Ha konkrét kérdése van, hívja telefonon munkatársainkat vagy használja az üzenetküldőt.

2. HITELIGÉNYLÉS: a csatolt kérdésekre (a kérdéseket a következő linkre kattintva érheti el: kérdések, iratok ») szükséges válaszolni, s igazolni a havi rendszeres jövedelmet vagy munkáltatói igazolással, vagy bankszámlakivonattal. Miután megküldte válaszát, s leegyeztettük az adatokat, hitelbírálatot kérünk, amelynek eredményéről 24 órán belül értesítjük.

3. ÁLLAPOTFELMÉRÉS: az autóhitel bírálathoz szükség lesz a gépjármű állapotának felmérésére (fotózás), amelynek költségét egyedülálló módon teljes egészében átvállaljuk Öntől.

4. SZERZŐDÉSKÖTÉS: előre egyeztetett időpontban és helyszínen aláírjuk a szerződést. A szerződéskötés történhet budapesti irodánkban, de igény esetén az ország bármelyik településére díjtalanul elvisszük azt.

5. HITELFOLYÓSÍTÁS VAGY KÉSZPÉNZ: a gépjármű okmányirodai ügyintézését (amelyet mi végzünk el munkadíj nélkül) követően folyósítjuk a hitelösszeget. Avagy adás-vétel esetén készpénzben visszük azt a helyszínre.

6. AZ AUTÓHITEL ÜGYINTÉZÉS KÖLTSÉGEI: a hitelügyintézést, beleértve az okmányirodai ügyintézést is, térítésmentesen elvégezzük, tehát semmilyen munkadíjat nem kérünk Öntől a folyamat során, tehát az autóhitel ügyintézés díjmentes.

Egyéb tudnivalók:

a) Autóhitel kiváltás esetén a kiváltandó összeget minden esetben készpénzben tudjuk csak befizetni a korábbi finanszírozó részére.

b) Autóhitel esetén egyösszegű teljes visszafizetéskor nem számolnak fel se lezárási, se szerződésmódosítási díjat. Ilyenkor csak a tőketartozást kell rendezni, nincs egyéb rejtett plusz költség.

Ne feledje: nálunk az autóhitelből nincs levonás, nincs szerződéskötési díj, az autóhitel ügyintézés ingyenes!

  • Szerződéskötési díj: NINCS (0 Ft)
  • Hitelbírálati díj: NINCS (0 Ft)
  • Folyósítási jutalék: NINCS (0 Ft)
  • Állapotfelmérési díj: NINCS (0 Ft)

   

Tegyen egy próbát, az autóhitel kalkulátor segítségével készíttessen előzetes számítást, mennyi lenne autóhitele, lízingje stb. várható törlesztőrészlete. A kalkulátorok oldalán minden finanszírozási típushoz önálló kalkulátort talált.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal