Egyszerűen

Gyorsk.

Autóvásárlási hitel, autófinanszírozás

Ha Ön is úgy látja, hogy az autóvásárláshoz a mostani megfelelő pillanat, szívesen állunk rendelkezésére a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásában.

Ha új vagy használt autó vásárlásán gondolkodik, a mostani ideális időpont lehet (Milyen autók vonhatók a finanszírozásba?).

Az autók ára folyamatosan zuhan, míg a forint már erősödni kezdett, és várhatóan tovább javul a helyzete, így a hitelösszeg – ha devizában vette fel – is hónapról hónapra csökkenhet. Máris számolhat online kalkulátorunkkal:

AUTÓHITEL KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autóhitelt kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A honlapunkon található kalkulátor segítségével kiszámoltathatja, milyen futamidő és hitelösszeg esetén mennyi a törlesztőrészlet, mekkora összegért juthat új vagy használt autóhoz.

Az általunk kínált autóhitelek feltételei igen kedvezőek: a futamidő egy és nyolc év közt változhat (magánszemélyek esetében a futamidő maximuma hét év), az árnak csupán 25%-át kel önerőként felmutatnia (forint alapon), az autó szolgál a hitel fedezetéül, cascót sem kell kötnie, ha nem akar, magánszemélyek és vállalkozások is felvehetik.

Kalkulátorunk segítségével számíttassa ki, milyen havi részletek mellett juthat új autóhoz, és ha a kiszámolt összeget megfelelőnek találja, elintézzük Önnek a hitelszerződést: a kölcsönösszeget akár 3-5 napon belül számláján tudhatja.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, ha használt autó vásárlásához szeretne hitelt felvenni. Kalkulátorunkkal tájékozódhat a havi törlesztőrészlet nagyságáról, ha a fizetési konstrukció megtetszett Önnek, kérje segítségünket és mi elintézzük a részleteket. A használt autóhoz felveendő hiteleket igen kedvező feltételekkel kínáljuk.

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363

Feltételek

A futamidő akár hét/nyolc év is lehet, az autó árának pedig mindössze a 25%-át kell előre befizetnie, és már viheti is autóját. A hitelt magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások is felvehetik, a feltételek minden esetben ugyanazok, csupán a bemutatandó igazolások változnak.

Használja autóhitel kalkulátorunkat, és ha a kiszámolt összeg elnyeri tetszését, bízza ránk a részleteket, mi megkeressük Önnek a legjobb konstrukciót, hogy mielőbb használtba vehesse a kiszemelt autót!

Az autópiac pangása miatt érdemes manapság komolyabban elgondolkodni, ha eddig halasztgatta az új autó vásárlását. Az egyes autógyártók komoly kedvezményeket adnak az autóikra, legyenek azok kisautók vagy éppen luxuskocsik. Most több millió forintot is megspórolhat, ha jól választja meg a megvenni kívánt autót és megfelelő hitelt is választ mellé.

Persze vannak egyéb technikák is: szlovák vagy német rendszám, azonban ez komoly problémát rejt: ott kint kell fizetni a kötelező felelősségbiztosítást, mivel anélkül semmilyen autó sem futhat a magyar utakon. Illetve futhat, de ha a rendőr elkapja a sofőrt, az még mindig a kisebb gond ahhoz képest, ha a spórolni kívánó autó tulajdonosa ütközik, és fizetnie kell. Százezreket, vagy akár milliókat. És persze egy külföldi kgfb-hez ott kellene lakni, mert a biztosítók nem foglalkoznak velünk. Nem könnyű csalni, lássuk be. És nem is éri meg.

Ha tehát autót venne, legyen az új vagy használt, ez különösen jó pillanat, jóllehet nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mi konstrukcióinkkal és segítségünkkel az autóvásárlási hitel soha nem jelent olyan terheket, mintha ön egyszerűen csak saját feje után menve próbálna hitelhez jutni. Használja ki az autóhitel kalkulátor nyújtotta lehetőségeket. Hasonlítsa össze más cégek ajánlataival, így biztos lehet abban, hogy a legjobb konstrukcióhoz jut, és ráadásul szinte semmit sem kell tennie érte, hiszen tálcán nyújtjuk minden ügyfelünknek.

Hitel vagy autólízing?

Magánszemélyeknek autóvásárlási kölcsönt és lízinget kínálunk euró és forint alapon. A futamidő legfeljebb hét év, akár kölcsönt, akár autólízinget választ. Forint alapú autóvásárlási hitel esetén 25% önerőt kell felmutatnia, euróhitelnél az önerő jóval magasabb: 40%, míg a kamat némileg alacsonyabb. Ha lízingkonstrukciót kötne, az önerő minden esetben kisebb: új vagy használt autóhoz forint alapú kölcsön esetén 20%, míg euró alapnál 35% önerő kell.

Vállalkozásoknak, cégeknek kiváló autólízingelési lehetőségeket kínálunk az autóvásárláshoz: a futamidő egyéni vállalkozóknak és cégeknek stb. akár nyolc év is lehet. Az önerő feltételei kedvezőbbek, mint a természetes személyeknél: csupán 20%, akár euró, akár forint alapon lízingel. Használt autó vásárlása esetén az autólízing lejártakor a kocsi nem lehet idősebb 15 évesnél.

Mekkora a felvehető hitelösszeg?

A legkisebb felvehető autóhitel 300 000 ft. Az autó nem lehet olcsóbb 500 000 forintnál, mert ilyen esetekben nincs olyan pénzintézet, amely finanszírozná az autóvásárlást (legföljebb méregdrága személyi kölcsönnel, de ehelyett inkább ajánljuk a saját, sokkal olcsóbb gyorskölcsön konstrukciónkat).

Az autóhitel, autóvásárlási hitel felvételéhez magánszemélyeknek csupán személyes irataikat, az autó dokumentációját és egy jövedelemigazolást kell felmutatniuk. A bank nem kérdez sokat, hanem máris utalja a pénzt!

Online kalkuláció

Az autóhitel kalkulátorral számoltassa ki a havi törlesztést, mielőtt elindítaná kölcsönigényét. Mivel az online autóhitel kalkulátor a törlesztés összegét erős közelítéssel tudná csak kiszámolni, hiszen azt számos tényező befolyásolja, ezért kérjük, töltse ki az űrlapot és munkatársaink kiszámolják önnek a hajszálpontos összeget.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal