Egyszerűen

Gyorsk.

Új autó hitel - új autó vásárlása, kalkulátor

Új autót szeretne vásárolni? Gondolkodik a konstrukción? Nem kell tovább tépelődni, hogy hova forduljon, milyen autóhitelt vegyen fel.

Nem kell kellemetlen élményekkel „gazdagodnia”, miközben autóhitelek után kutat az interneten vagy esetleg személyesen, mert egy bankfiókban mégis csak többet tudhat meg, mint a világhálóról.

ÚJ AUTÓ HITEL KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autóhitelt kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Az új autók piacán a hitelek mindig fontos szerepet játszottak, bár a válság legmélyebb bugyraiban az autóhitelek fantasztikus mértékben visszaestek, az addigi 90%-os arányról 10%-ra.

Vagyis, miközben új autóból is nagyjából 60%-ban kevesebbet adtak el, ezt a visszaesést megkoronázta a kihelyezett autóhitelek 90%-os zuhanása. Természetesen lépni kellett valamit az autópiac minden szereplőjének a gyáraktól a bankokig. Az ügyfelek, potenciális vásárlók úgy oldották meg a válságot, hogy nem vettek kocsit, a bankok új hitelkonstrukciókat vezettek be, a gyárak pedig csökkentették az áraikat (utóbbiban talán a kereskedők is részt vettek, bár kétséges, hogy mennyiben szólhat bele mondjuk egy kalocsai kereskedés a nagyok dolgába).

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363

Az új autó hitelpiac tehát teljesen átalakult. Erre hazánkban annál is nagyobb szükség volt, mert immár nálunk is gyártanak autókat, így az autógyárak segítése, a vásárlás ösztönzése az autó hitel feltételeinek átalakítása által az ország gazdasági helyzetére komoly hatást gyakorolt. A Suzuki- és az Audi-gyár egyaránt csökkentette a termelését, és lépni kellett minden szinten a katasztrófa megelőzéséhez. A roncsprémium az ország siralmas pénzügyi állapota miatt soha nem jöhetett komolyan szóba, a regisztrációs adó eltörlése rengeteget segített volna a járműpiacon, de erre sem került sor. Az új autó vásárlásához autóhitelek átalakítása volt tehát az egyik fontos lépés, amely változtatott a helyzeten.

Hitel új autóra: feltételek magánszemélyeknek

Először is élesen elváltak egymástól a különböző hitelek altípusai. Az új autó vásárlásához felvehető autókölcsönök köréből például egy időre kikerült a frank alapú hitel, mivel ennek kedvezőtlen feltételeivel a tisztességesebb bankok nem akarták beugrasztani az ügyfeleiket valamilyen meggondolatlan lépésbe. A forint alapú autóhitel felvételéhez magánszemélyeknek 25% önerő kell, euró alapúhoz 40%. A futamidő legfeljebb hét év. Ha magánszemélyeként lízingelne, a futamidő akkor is hét év, viszont kisebb az önerő, mégpedig 5%-kal. Új autó lízingelése esetén tehát 20% forint alapon, 35% euró alapon.

Feltételek céges ügyfeleknek

Nem természetes személyek ennél valamivel jobb feltételekkel vehetnek új autót, bár itt az autóhitel szinte megszűnt, sokkal jobb feltételeket kínál a lízing: 20% önerő euró vagy forint alap esetén is – és ráadásul a héttel szemben nyolc éves futamidő! A forinthitelek kamata magasabb, mint az euróhiteleké, viszont utóbbiakhoz, mint látható, akár több százezer forinttal több önerő szükséges. A lízingelés a legjobb forma, mint látszik, ez a bankok gondolkodásának következménye, hiszen a lízingelt jármű az ő tulajdonuk addig, amíg a futamidő le nem jár, tehát szabadabban bánhatnak a lízingfeltételekkel.

Nagyon fontos még, hogy új autó hitel felvétele előtt használja a hitelkalkulátort, amelyet oldalunkon talál. Így meggyőződhet arról, hogy valóban a legjobb új autó hiteleket kínáljuk, és nem kell a mi szavunknak hinnie, hanem hihet a saját szemének. Adja meg a néhány kért adatot, majd kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot és kiszámolják önnek a pontos törlesztést.

A hitelügyintézőink várják megkeresését, hogy utána az ön által választott módon tájékoztassák személyre és autóra szabott konstrukciónkról. Telefonon visszahívjuk, vagy emailben tájékoztatjuk a részletekről, ahogyan önnek jobban tetszik. A hitelfelvételtől bármikor elállhat!

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal