Egyszerűen

Gyorsk.

Használt autó lízing - online lízingkalkulátor

A használt autó lízingelése ma valószínűleg a legjobb autóvásárlási metódus, ami csak elképzelhető, talán még a készpénzes vásárlásánál is jobb. Különösen, ha a mi egyedülállóan kedvező feltételekkel megköthető lízingszerződéseink közül választ egyet.

A használt autóknak már alapból meg van az az előnyük, hogy olcsóbbak, mint új társaik (ezt a banális mondatot nyilván le sem kellett volna írni), és ráadásul egyedülállóan jó lízingkonstrukciókat is kínálunk hozzájuk. Az autóvásárlási piacon meglehetősen komoly mozgások voltak, aminek következtében a használt autó lízing sokkal jobban megéri, mint hitelt felvenni.

HASZNÁLT AUTÓ LÍZING KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autólízinget kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autólízing futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autólízing kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Sokan jobban szeretik a pénzüket egy használt autóra költeni, mint újra, több okból.

Először is, ahogyan mondani szokták, amint kijön a szalon kapuján a kocsi, máris kevesebbet ér néhány százezer forinttal, akkor is, ha egyetlen kilométer sincs benne. Másrészt egy lízingelhető használt autó még olcsóbb lesz: nem csak azért, mert egy, két, három stb. éves, hanem azért is, mert a lízingszerződések, amelyeket mi kínálunk, hihetetlenül jó kondíciókat nyújtanak ügyfeleinknek (CASCÓ-s, CASCO nélküli, HUF, EUR alapú stb.).

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363

Az autóvásárlási piacon meglehetősen komoly mozgások voltak, aminek következtében a lízingelés sokkal jobban megéri, mint hitelt felvenni. Ennek oka, hogy a bankok a saját tulajdonukat képező, az adós – pontosabban lízingelő – által használt autót finanszírozzák így, vagyis a tulajdonukban levő tárgyat megtartják egészen addig, amíg az ügyfelük meg nem fizeti a teljes vételárat – illetve annyit, amennyiben a lízingszerződés aláírásakor megállapodtak. A lízingelés tehát rugalmas, kedvező és mindkét fél részére biztonságos, hiszen a banknak nem kell attól tartania, hogy az adósa az autóval valami törvénytelen dolgot csinál, mivel nem annak a tulajdonát képezi, az autó korlátlan használója pedig kiváló feltételekkel tud lízingszerződést kötni a használt autó megvásárlásához, ami szintén egyfajta biztonságot jelent, mivel a feltételek módosíthatók, újratárgyalhatók.

Nézzük tehát a használt autókra vonatkozó lízingszerződések alapvető feltételeit:

Magánszemélyek a kedvezőtlenebb forint alapon 20%-os önerővel köthetnek szerződés, miközben euró alapnál, amely kedvezőbb hitelt kínál, 35% önerőt kell bemutatni a vásárlás előtt.

Magánszemélyeknek hétéves futamidővel kínálunk szerződéseket. Nagyon fontos tudnivaló, hogy legföljebb tizenkét éves autót lehet bevonni a lízingelésbe, és ráadásul a lízing lejártakor sem lehet az autó 15 évnél öregebb.

A legkisebb összeg, amelyet folyósítani tudunk, 300 000 forint, és az autó értékének el kell érnie az 500 000 forintot.

Utóbbi feltételek akkor is állnak, ha céges autónak venné a használt járművet. Ilyen esetben azonban még kedvezőbbek a feltételek: cégek, vállalkozások akár euró, akár forint alapon számoltatják ki a lízingelés törlesztését, mindenképpen csak 20% önerőt kell felmutatniuk, és a futamidő is akár nyolc év.

Hitelkalkulátor: online díjszámítás

A használt autó lízing kalkulátorral meg tudja nézetni, hogy mennyi lenne a havi törlesztés adott futamidő, és adott lízingérték mellett.

A kalkulátor használata után, ha elnyerte tetszését a kollégánk által mutatott összeg, el is indíthatja a folyamatot. Ha szereti ügyeit személyesen intézni, akkor inkább telefonos visszahívásunkat válassza, míg, ha bizonytalan, és nem szeretne kollégánkkal személyes beszélni, hanem inkább megrágná még egyszer a dolgot, akkor emailben keressük meg önt. Az érdeklődés semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal