Egyszerűen

Gyorsk.

Új autó lízing - online lízingkalkulátor

Ha új autót szeretne lízingelni, a legjobb helyen jár. Egyedülállóan kedvező feltételek, alacsony kamat, rugalmas kondíciók. Ezt már csak megkoronázza a szakértő és emberbarát ügyintézés.

Ha új autót szeretne vásárolni, manapság kiváló feltételekkel található magának autólízing konstrukciót. A bankok, az autógyárak, az autókereskedők egyaránt léptek a válság hatására, és valószínű, hogy az autóhitel piac már soha nem lesz olyan, amilyen volt.

ÚJ AUTÓ LÍZING KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autólízinget kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autólízing futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autólízing kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A válság sok mindenre rávilágított, többek között arra is, hogy a régi hitelezési formák és lízingformák nem tarthatók.

Szükség van új megoldásokra, a nem megfelelő adósok kiszűrésére (akármennyire is kegyetlenül hangzik ez, a világválság is a nem megfelelő adósok miatt tört ki), racionálisabb hitelezési gyakorlatra, jobb árképzésre.

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363

Az új autók piaca a válság után hatalmas visszaesést volt kénytelen elszenvedni, hiszen, ha csak Európát nézzük, itt is bizonyos országokban 60%-os volt a zuhanás mértéke (ezzel egyenes arányban a lízingpiac is hasonlóan járt). A legnagyobb visszaesést elszenvedő országok közt volt Románia, Bulgária és természetesen Magyarország is. Ha valami rossz történik a világban, az azonnal elér minket, ha valami jó, akkor sajnos mindig fáziskésében vagyunk. Ez az autóipari termelés, az autóvásárlások és a hitelezés, lízing visszaesésével is így volt. A zuhanás szabadesésszerűen történt, a felkapaszkodás viszont csigalassúsággal.

Nem csoda, ha ilyen helyzetben az új autó lízing átalakításán gondolkodtak a piaci szereplők. Az autógyárak megtették, amit lehetett, csökkentették áraikat, de látnunk kell, hogy a visszaesés miatt több tízezer embert bocsátottak el, gyárak és márkák szűntek meg, tehát a helyzetük neki sem volt könnyű. Az új autók eladási statisztikái hatalmas zuhanásról árulkodnak, és ezen az árcsökkentés sem tudott segíteni. A hitelpiac és az állami beavatkozás összefügg: bizonyos országokban bevezették a roncsprémiumot, amely nem csak az autógyárak, az alkalmazottak és a hitelezők helyzetén javított, hanem a bankokén is. Magyarországon a válság utáni első évben 90%-kal estek vissza az új autó vásárlásához folyósított hitelek és lízingek. A magyar bankok számára világossá vált, hogy lépniük kell a lízingügyek területén, és új konstrukciókkal hódítani vissza a piacot elhagyó, autólízingre nem hajló ügyfeleket. Lássuk, hogyan próbálták meg visszahódítani a lízingelésnek a potenciális, de nagyon óvatos ügyfeleket:

Feltételek, iratok

Magánszemélyek forint és euró alapon lízingelhetik az új autót, mégpedig kiváló, az autóhiteleknél is jobb feltételekkel. A lízingeléshez csupán 20% (forint alap esetén) vagy 35% (euró alap esetén) önrész szükséges. Ez jobb, mint az autóhiteleknél elvárt, öt százalékkal magasabb önerő. A lízingelés futamideje maximálisan hét év a leghosszabb autólízing konstrukció választása esetén.

Ha nem magánszemélyként, hanem cég vagy vállalkozás tagjaként szeretne új autólízing szerződést kötni, akkor még jobbak a feltételek. Először is akár euró, akár forint alapon számoltatja ki a havi törlesztést, mindenképpen csak 20% önerőt kell felmutatni az új autó megvásárlása előtt. Ez tehát sokkal kevesebb a magánszemélyeknek szóló önerőnél, hiszen például az euró alapú lízingszerződésnél már a futamidő elején százezrekkel kevesebbet kell befizetnie önerőként, és ráadásul élvezheti az euró alapú törlesztésszámítás előnyét is, magyarul kevesebbet kell havonta fizetnie a lízingelésért.

Az önerő azonban még nem minden: nem lakossági, hanem bármilyen típusú üzleti ügyfeleknek nyolc éves futamidővel kínáljuk a lízinglehetőséget. Tulajdonképpen semmi más tudnivaló nincsen, a bemutatandó feltételek közé még érdemes felvenni az igényléshez szükséges iratok listáját. Magánszemélyeknek a szokásos papírok (személyi igazolvány, jogosítvány, lakcímkártya, jövedelemigazolás stb.) kellenek, ha valaki kezest is hoz magával, akkor tőle is kellenek ugyanezek a papírok.

Cégeknek is

Egyéni vállalkozóktól egy főkönyvi kivonat és az előző évi mérlege is szükséges az igényléshez. Ha cég tagjaként szeretne lízingszerződést kötni, akkor az aláírótól ismét csak a szokásos papírokat kérjük, illetve ezt ki kell még egészíteni aláírási címpéldánnyal, cégkivonattal, előző évi mérleggel és aktuális főkönyvi kivonattal.

Lízingkalkulátor

Az autólízing kalkulátor segítségével hajszálpontosan ki tudja számoltatni magának, hogy mennyi lesz a törlesztés. Kollégáink segítenek a továbbiakban, ha személyre szabott lízingelési konstrukciót szeretne magának, és kitölti az ehhez szükséges ívet. Telefonon vagy emailben keressük meg, így önnek még a telefonköltségbe sem kerül, ha tájékozódni szeretne az elérhető autó lízing konstrukciók felől.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal