Egyszerűen

Gyorsk.

CASCO biztosítás online - a CASCO kötés előnyei

A casco-biztosítás a kötelező felelősségbiztosítás kiegészítése. Ha Ön casco-biztosított, akkor egy Ön által okozott baleset után a biztosító nem csupán a vétlen fél kárát téríti meg, hanem az Ön autójának javíttatását is állja.

Amennyiben nagy értékű autója vagy motorja van, vagy igen sokat utazik, esetleg valamilyen körülmény miatt fennáll a veszélye annak, hogy autója az Ön hibájából balesetet szenved, érdemes casco-biztosítást kötnie.

A biztosítók az alapbiztosítás mellett olyan kiegészítéseket is kínálnak, amelyek nem csak a töréskárt, hanem elemi károk, lopás, üvegtörés, illetőleg rongálás esetén is fizetik a javítási költségeket.

CASCO biztosítás online megkötése »

Gépjármű biztosítás (all in one, KGFB+CASCO) online megkötése »

A fenti gombra kattintva egy online kalkulátorhoz jut, amely az Ön és a gépjármű adatai alapján kilistázza az összes casco-biztosítást, amelyek közül az Önnek legjobban tetszőt azonnal, egy gombnyomással meg is kötheti!

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal