kalk.

Gyorsk.

Finanszírozható gépjárművek

Milyen gépjárművek vonhatók be a finanszírozásba?

Autóhitel: per- és tehermentes új és használt személygépkocsik és kishaszongépjárművek; motorhitel: rendszámmal rendelkező motorkerékpárok.

A minimális önerő mértéke: az autó, kishaszongépjármű, motorkerékpár vételárának 20%-a. Figyelembe kell venni, hogy a gépjármű EUROTAX-kalkulátor által számított értékének legfeljebb 60-80%-a finanszírozható.

A járművek életkora: személygépjárművek 12/14 éves korig vonhatók be a finanszírozásba, motorkerékpárok esetében a felső korhatár 10 év.

Az autóhitel fedezeteként az ügyfél tulajdonát képező gépjármű szolgál - a törzskönyv a szerződés lezárásáig a finanszírozó pénzintézetnél marad.

Busz és 3,5 tonna feletti tehergépjármű egyedi feltételek mellet finanszírozható, érdeklődjön kollégáinknál a részletes feltételekről.

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal