Egyszerűen

Gyorsk.

Online gyorskölcsön kalkulátor

A futamidő 1 és 8 év között választható meg. A futamidő magánszemélyek esetén legfeljebb hét év, vállalati ügyfelek esetében nyolc év. Az itt megadott adatok alapján személyre szabott ajánlatot készítünk.

GYORSKÖLCSÖN KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi gyorskölcsönt kíván felvenni?
Évjárat: év / A jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: A gyorskölcsön futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorskölcsön kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Ha gyorskölcsönhöz szeretne jutni, ne hagyja, hogy a hiénák kihasználják szorul helyzetét. A pénzintézetek megfelelő emberei nagyon jól tudják, hogy milyen hitelt kik vesznek fel, általában mekkora a felvett összeg, mire költik, mekkora a kockázat, és a kölcsön paramétereit úgy állítják be, hogy az ügyfél úgy érezze, a lehető legtöbbet kapja, de természetesen a bank is jól járjon. Mi viszont nem pénzintézet vagyunk, így megengedhetjük magunknak, hogy az ügyfél legyen az első. Éppen ezért koncentrálunk a gyorshitelek piacán az autófedezetes gyorskölcsönökre: úgy tapasztaltuk, hogy jelenleg a piacon messze ez a legjobb gyorskölcsön típus. A gyorskölcsön kalkulátor minket igazol. Márpedig, ha autófedezetes kölcsönt adunk valakinek, aki ezután elégedett lesz a szolgáltatásunkkal, az számunkra mindennél többet ér.

A bankok mögött több évtizedes (évszázados - sőt…) tapasztalatok állnak, de még a kevésbé komoly, az ügyfelek megkopasztására specializálódott pénzintézetek is tapasztaltabbak, mint az átlagos adós. Így könnyen elképzelhető, hogy ön gyanútlan és kiszolgáltatott ügyfélként besétál a gyorskölcsön csapdába. Nem arról beszélünk, hogy a magyar bankok gyakorlata az lenne, hogy az ügyfeleiket csapdába akarják csalni, mivel ez senkinek sem jó. Az ügyfél teljesen eladósodik, a bank pedig kihelyezett pénzét soha többé nem látja. Azonban ugye nem kell leírni annak a társaságnak a nevét, amely azzal szerzett hírt magának, hogy iszonyatos kamatokra adott pénzt szorult helyzetű ügyfeleknek? Van tehát ilyen is, sajnos, és a jelenlegi rendszer valamiért úgy működik, hogy sem kiradírozni, sem ellehetetleníteni nem lehet ezeket az ember alatti lényeket.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ
Facebook
Oldal