kalk.

Gyorsk.

Gyorskölcsön készpénzben

Gyorsan szüksége lenne egy közepes nagyságú összegre? Ha van autója, cégünk segít Önnek akár öt nap alatt megszerezni a szükséges összeget!

Olvassa el ismertetőnket és tudja meg, hogyan juthat hozzá autója értékének akár 80%-hoz, készpénzben, egy hét alatt!

GYORSKÖLCSÖN KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi kölcsönt kíván felvenni?
Évjárat: év / A jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: A gyorskölcsön futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorskölcsön kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Ne aggódjon passzív KHR-listás (a korábbi BAR-lista új elnevezése) státusza miatt, egy kezes bevonásával ezt a problémát is megoldhatja a segítségünkkel! Ha szabad felhasználású hitelt akar felvenni, de nincs ingatlan a nevén, vagy nem szeretné megterhelni azt egy kisebb-közepes összeg felvétele miatt, akkor Ön jó helyen jár: használja ki az autófedezetes gyorskölcsön kínálta lehetőségeket!

Mit kínál nekem a gyorskölcsön?

Egy közepes összeget egyszerűen és gyorsan. Ha a KHR-listán szerepel, akkor is csupán egy kezest kell magával hoznia. Gyorsan, mert a hiteligénylés beadásától számított akár öt napon belül hozzájuthat a pénzéhez.

Mekkora összeget vehetek fel?

Az autófedezetes gyorskölcsönt akkor ajánljuk Önnek, ha néhány százezer, esetleg pár millió forintra van szüksége. A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, a legmagasabb összeget pedig a fedezetül szolgáló autó értéke határozza meg. A kölcsönt nyújtó bank az EuroTax-katalógus alapján számítja ki az Ön személyautójának, terepjárójának vagy haszonjárművének értékét, és az így kapott összeg 60-80%-áig nyújtanak Önnek kölcsönt.

Mi lesz az autómmal?

Gépjárműve továbbra is az Ön tulajdonában marad. Mindössze egyetlen korlátozás van: a gyorshitel visszafizetése előtt nem adhatja el a megterhelt járművet. Az eladási tilalom hitelének futamidejétől függően 1–8 éves időtartamra szól (magánszemélyek esetében 1-7 év).

Mik a hitelfelvétel feltételei?

A gyorshitel fedezetéül szolgálhat bármely, 0–12 év közötti jármű. A gyors hitel lejártakor a jármű nem lehet 15 évnél idősebb. A gyorskölcsön forintban is felvehető, vagy választhatja a kedvezőbb euró alapú hitelt is. Utóbbi esetekben lehetősége nyílik, hogy kevesebbet fizessen havonta, vagy a forinthoz hasonló törlesztőrészletekkel nagyobb összeget vegyen fel. A jelen gazdasági helyzetben valószínűsíthető, hogy a forint néhány hónap múlva erősödni kezd, így a törlesztőrészletek összege folyamatosan csökkenni fog.

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363Hívhat minket hétfőtől vasárnapig, reggel 8 és este 8 között.

Tegyen próbára bennünket, használja a hitelkalkulátort, és munkatársaink segítségével győződjön meg róla a saját szemével, hogy az iszonyatos kamatú gyorskölcsönök piacán vannak olyan hitelek is, amelyek az agyonreklámozott kölcsönök kamatának töredékéért kínálnak megoldást égetően sürgős gondjaira. A gyorskölcsön lényege azonban azzal szemben, amit a hitelfolyósító pénzintézetek gondolnak róla, az, hogy megoldja a legégetőbb problémákat. A gyorshitel kalkulátorral munkatársaink közreműködésével meggyőződhet róla, hogy mi ilyen szemlélet alapján kínálunk hiteleket a magyar kölcsönpiacról. A kalkulátor egyfajta biztosíték, amely arra szolgál, hogy ön azt kapja, amit szeretne, és amire számít. Mire számít valaki, amikor éppen égető gondjai vannak, és sürgős pénzügyi segítségre van szüksége? Arra, hogy olyan gyorshitelt talál, amely először is olcsó. Vagyis a kamatai alacsonyak. A legjobb, ha ez úgy valósul meg, hogy a futamidő rövid és a kamat alacsony, de ez persze nagyon ritka, és inkább csak a THM-mel való manipulálások idején csábították ilyen hazugságokkal a bankok az ügyfeleket.

Tehát a futamidő lehet hosszú is, lényeg, hogy a kamat alacsony legyen. A klasszikus gyorskölcsönök minden hátrányt ötvöztek: rövid futamidő, magas kamat stb. Ennek tehát vége. Az autófedezetes gyorshitel hét vagy nyolc évre szól (előbbi magánszemélyeknek, utóbbi nem természetes személyeknek szóló ajánlatunk), és a kamat ennek megfelelően alacsony (ismét csak a hitelkalkulátorra tudunk hivatkozni – immár sokadszor –, amellyel próbára teheti a fenti kijelentést). A kis kamatszintet az teszi lehetővé, hogy az autófedezetes gyorshitelben van egy jelzálogtárgy, az ön által fedezetül felajánlott autó, amelyet, nagyon durván és prózain fogalmazva, és kisarkítva a lényeget, a bank elárverez, ha ön nem fizet, vagyis a pénzintézet mindenképpen a pénzéhez jut – vagy legalább egy részéhez. Ez tehát az alacsony gyorshitelkamat kulcsa.

Aztán ott van még az a kívánság is, hogy a gyorskölcsön legyen gyors. Nevetségesen hangzik, hogy egyáltalán felmerülhet, de ahol a gyorshitelt úgy hirdetik meg, hogy 2-5 nap múlva felveheti, ott is gyakran úgy értik, hogy mire mindent megcsinál, és teljesen készen leadja az iratokat, és eltöltött a beszerzésükkel heteket, akkor már csak 2-5 nap, míg a bank reagál. Nos, nálunk ez sincs így. Az autófedezetes gyorshitel vagy személyi kölcsön, ha így jobban tetszik, lényege, hogy tényleg csak a legszükségesebbeket kell bemutatni. Az autó iratai, az öntől bekért alapvető iratok, jövedelemigazolás, és ennyi. Már indulhat is az igénylés.

És akkor lássuk konkrétabban a feltételeket: az autófedezetes gyorskölcsön révén az ön által fedezetül felajánlott, saját tulajdonú autó, teherautó stb. EuroTax-értékének 60-80%-át veheti fel. A kölcsön lehet euró vagy forint alapú is. Mivel a kölcsön szabadon felhasználható, természetesen nincs önerő, egyszerűen csak az autó árának kb. háromnegyedét megkaphatja néhány nap alatt.

A legidősebb autó, amelyre még gyorshitel igényelhető, 12 éves, és bármilyen életkorú autót is von be fedezetül, a gyorshitel lejártakor a jármű nem lehet 15 évesnél idősebb. Vagyis, ha egy 12 éves kocsira felvesz 200 000 forint hitelt, akkor legföljebb három évet jelölhet meg futamidőként.

Hadd térjünk még egyszer vissza a menüpont végén a hitelkalkulátorra mint az autó alapú hitel igénylésének egyik legfőbb, leginkább használt összetevőjére. A kalkulátorba beírhatja a futamidőt és a hitelösszeget, valamint az évjáratot - ha ez megvan, akkor küldje el nekünk az igényét, mi feldolgozzuk, és munkatársaink megkeresik önt. Ha személyesebb ügyintézést kíván, akkor telefonon, ha személytelent (ebben az esetben könnyebb elállni az autófedezetes gyorshiteltől, hiszen nem kell kellemetlen kibúvókat keresni, és az énkép sérülése nélkül visszakozhat), akkor emailben. Az így megkapott információk hajszálpontosak, és valódi ajánlattételnek minősülnek.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal