Egyszerűen

Gyorsk.

Online autóhitel kalkulátor, online kalkuláció

A futamidő 1 és 8 év között választható meg. Az autóhitel kalkulátorban megadott adatok alapján kollégáink személyre szabott autóhitel ajánlattal keresik meg telefonon vagy emailben. A futamidő magánszemélyek esetén legfeljebb hét év, vállalati ügyfelek esetében nyolc év.

AUTÓHITEL KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi autóhitelt kíván felvenni? Az autóhitel felvételéhez szükséges önerő adás-vétel finanszírozásnál lízingnél HUF alapon 20%, EUR alapon 35%, hitelnél HUF alapon 25%, EUR alapon 40%.
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Az oldalunkon található autóhitel kalkulátor a tájékoztatás és a spórolás kiváló eszköze. Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, hogy ön az otthonában ülve válogat a különböző járműhitelek közt, majd szintén az otthonában egy autóhitel kalkulátort használva ki tudja számoltatni, hogy kb. mennyibe kerülne a felvenni kívánt hitel havonta.

Ha autóhitelhez szeretne jutni, nincsenek különleges kívánságok, amelyeknek meg kell felelni, egyszerűen csak az a lényeg, hogy a gépjármű hitel olcsó legyen. Ezt elérheti úgy is, hogy alacsonyabb hitelösszeget vesz fel, vagy úgy, ha hosszú futamidőt választ. Természetesen egyéb tényezők is beleszólnak, hogy az autóhitel végül mennyibe is fog kerülni, de egyelőre ezeket hagyjuk figyelmen kívül.

Az autóhitel kalkulátor arra való, hogy ne érjék meglepetések, amikor hitelért fordul hozzánk. Nincs annál kellemetlenebb, amikor az ügyintézővel szembesülve meg kell próbálni a legkisebb veszteséggel kihátrálni egy hitelfelvételből. Ugye ön is találkozott már olyan helyzettel, amikor az utolsó pillanatban mégis kiderült valamiről, hogy nem egészen úgy van, ahogyan azt elképzelte. Ilyenkor megpróbálunk visszavonulni veszteségek nélkül, ahogyan a pszichológusok mondják, vagyis az énkép legkisebb sérülésével igyekszünk visszatáncolni.

A kínos magyarázatok (csak érdeklődtem, ezt még meg kell beszélnem a férjemmel/feleségemmel, ezt az autóhitelt meg át kell gondolnom, nem számítottam ilyen magas önerőre) még mindig jobb esetet képviselnek, mintha ilyenkor az ügyfél rátámad a hitelügyintézőre a bankban, és nem emberi hangnemben melegebb éghajlatra küldi, amiért ilyen autóhitelt szolgáltat.

Sajnos az autóhitel ajánlatok gyakran úgy vannak megszövegezve, hogy abból kiderül, milyen csodálatos autóval furikázni, mennyire örül majd a tulajdonos meg a családja, szinte ingyen van az egész – csak az nem derül ki a reklámokból, ami éppen a legfontosabb lenne: mennyi a legnagyobb futamidő, mennyi az önerő, és mekkora az autóhitel törlesztése, ha ezt vagy azt a konstrukciót választja.

Mi az autóhitel kalkulátorral is azt a képet kívánjuk erősíteni, hogy nem árulunk zsákbamacskát: a legnagyobb futamidő autókölcsönre hét év – magánszemélyeknek – vagy nyolc év – nem természetes személyeknek. Az önerő magánszemélyeknek autóhitelnél euró alapon 40%, forint alapon 25%, autólízing esetén 35% euróban és 20% forintban. Ezeket a megkötéseket fontos figyelembe vennie. Ha nem magánszemélyként, hanem a vállalkozás, cég stb. nevére venné meg járművét, akkor lízingkonstrukciókat ajánlunk, itt az önerő minden esetben 20%. A százalékok természetesen a megvenni kívánt autó vételárának százalékai. A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, és az hitelre megvenni kívánt autó vételárának el kell érnie az 500 000 forintot.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ
Facebook
Oldal