Egyszerűen

Gyorsk.

Kötelező biztosítás (KGFB) 2023

Ha szeretné minél olcsóbban megúszni a kötelező megkötését, ha azt akarja, hogy a biztosítók versenyezzenek az Ön kegyeiért, ha elege van az apró betűs lábjegyzetekből, és tisztán akar látni, akkor használja KGFB-kalkulátorunkat a legjobb biztosító legjobb ajánlatának megtalálásához!

Magyarországon minden autóra kötelező KGFB-t kötni, mint ahogyan a biztosítás nevében is benne van: kötelező felelősségbiztosítás (a CASCO biztosítás nem kötelező).

Ez a biztosítási forma Önnek terhet jelent, ugyanakkor védi is Önt, hiszen ha kárt okoz, a biztosító fizeti meg a másik fél autójában keletkezett kár javítását, míg ha valakinek Önnek okoz kárt, akkor nem kell attól tartania, hogy a vétkesnek nincs pénze, hiszen helyette a biztosító fizet Önnek. Ha azt szeretné, hogy a saját autójában Ön által okozott kárért is a biztosító fizessen, casco-biztosítást kell kötnie, ezt honlapunkon szintén megteheti.

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás online megkötése »

Gépjármű biztosítás (all in one, KGFB+CASCO) online megkötése »

Jelenleg több mint tíz biztosító ajánlatai közül választhatja ki a legmegfelelőbbet, ebben segít Önnek kalkulátorunk. A fenti linken egy program segítségével kiszámoljuk Önnek minden egyes biztosító ajánlatát. Ezután Önnek már nincs más dolga, mint a listából kiválasztani a legjobb kötelező biztosítást, így a számítások elvégzésével együtt nagyjából tíz perc alatt megkötheti új kötelező biztosítását és akár több tízezer forintot is megspórolhat az éves díjon.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Facebook
Oldal