kalk.

Gyorsk.

Olcsó autóhitelt vagy autólízing-konstrukciót keres Alfa Romeo típusú személyautó vásárlásához? Nézze meg feltételeinket, kalkuláljon a hitelkalkulátorral törlesztőrészletet, hogy ön is lássa, az álomautó megvásárlásához nem szüksége álombevétellel rendelkeznie!

Alfa Romeo hitelAz Alfa Romeo az olasz autók legszebb típusa. A Fiat soha nem törekedett kifejezetten szép autókat gyártani (természetesen Giugiaro keze munkája meglátszik az újabb, néhány éves modelleken, amelyek már kifejezetten jól néznek ki), a Lancia bizonyos típusoknál igen, az Alfa Romeo viszont feladatának tekintette, hogy a legszebb autókat gyártsa. Egybehangzó vélemények szerint az Alfa Romeónak sikerült megalkotnia a világ legszebb autóját, a 159 Sportwagont, amely alighanem csak azért lett sportwagon – magyarul kombi –, mert így a gyár dizájnerei még szebbé tudták az autót. Lássuk be, az Alfa Romeo nem kombikat gyárt, hanem villámgyors erőgépeket, amelyekben a száguldás és a versenyautó vezetésének élményét akarják a maximálisra növelni. Ez kevéssé érhető tetten a ki MiTo-ban, a márka legkisebb, szupermini autójában, azonban minden további típuson világosan látszik a célkitűzés: a sportos vezetői stílusnak és a szépségnek minden mást alárendelni – és így alkotni gyönyörű autókat.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Giulietta kis családi autó, a 159 eggyel nagyobb kategória, és ebből van kombi is, de ennek a csomagtere legfeljebb viccelődésre jó, hiszen nagyjából akkora, mint a C3-asé – csak a Citroën kis autója nem kombi… Igaz, hogy safety carként is használják motorversenyeken, ami egy kombi autótól aligha elvárható, viszont a tulajdonságairól sokat elárul…

És ott vannak az Alfa Romeo „versenyautói”, az a kategória, ahol a gyár tervezői a legjobban érzik magukat: a GT, a maga 3200 ccm-s motorjával, a Brera, amely nevében és kinézetében hasonlít a Fiat Bravára, csak eggyel magasabb szintet képvisel, és a kabrió Spider, mely szintén tökéletesen ötvözi a gyorsaságot és a szépséget.

Ha Alfa Romeót venne, valójában nem kell annyira mélyen a zsebébe nyúlnia, mint azt sokan képzelik. Hogy még könnyebb legyen a döntés, mi kiváló, olcsó hitelekkel segítjük önt.

Magánszemélyeknek gépjárműkölcsönt és -lízinget biztosítunk euró vagy forint alapon. A maximális futamidő mindkét esetben hét év. Forint alapú autókölcsön 25% önerővel igényelhető, az euróhitel alacsonyabb kamattal, viszont magasabb önerővel (40%) jár. Ha lízing alapú konstrukciót választ, kedvezőbb feltételeket kínálunk: új vagy akár használt Alfa Romeója megvételéhez: 20% illetve 35% önerő kell, forint illetve euró alapú szerződésnél. Nem természetes személyeknek felülmúlhatatlan autólízing-lehetőséget nyújtunk autójuk megvételéhez: a maximális futamidő vállalkozóknak, vállalkozásoknak nyolc év, és csak 20% az önerő, függetlenül attól, hogy euró vagy forint alapú lízingszerződést köt.

Ha használt Alfa Romeót venne, a futamidő végén nem lehet idősebb az autó 15 évesnél, erre figyeljen a futamidő meghatározásakor! A legkisebb hitelösszeg 300 000 ft lehet, és csak a legalább 500 000 forint értékű Alfa Romeókhoz kínálunk hitelt, ennél olcsóbb kocsikhoz sem lízingszerződést, sem autókölcsönt nem tudunk biztosítani.

A kalkulátorral kiszámolhatja a havi törlesztőrészletet még azelőtt, hogy megkeresne minket kölcsönigényével. Ha a kalkulált szám elnyeri tetszését, keressen minket, és mi pontos számítással és a további részletekkel megkeressük önt telefonon vagy e-mailben. A kalkulátor megközelítőleges adatokat nyújt a hitelről ill. lízingről, mivel az alapkamat és/vagy a forint árfolyama állandóan változik. A hitelkalkulátor hitelkalkuláció céljára nagyszerű: a különbség az általa mutatott, és a későbbi, valós összeg között csak havi néhány száz forint lehet.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal