kalk.

Gyorsk.

Kedvező BMW-hitelek, BMW-lízing, alacsony törlesztés, kiváló konstrukciók magánszemélyeknek és cégeknek is.

BMW hitelA Bayerische Motoren Werke (BMW) autói az utak királyai vagy az utak vadállatai, attól függően, hogy ki honnét nézi, ki vezeti és ki elszenvedője a BMW valamelyik modelljének. A német autógyár nem véletlenül gyárt olyan autókat, amelyek a luxusról és a nagy teljesítményről ismerszenek meg. A BMW szándékosan erősíti azt a képet, hogy autóik a lendületet, gyorsaságot, sportosságot képviselik, és sajnos bizonyos emberek ezt úgy értelmezik, hogy az úton semmilyen szabály sem vonatkozik rájuk (a gravitáció sem), ha egy BMW van alattuk. Ne feledjük például, hogy a gyár csak hátsó- vagy összkerék-meghajtású autókat gyárt, utóbbiak egyértelműen az erő jelképei, előbbiek pedig a sebességé. Egy hátsókerék-meghajtású autót vezetni egészen más, mint egy elsőkerekest, és az ilyen jellemzője, hogy mindig sportosan viselkedik, akármilyen úton megyünk vele, akármilyen sebességgel.

Gépjármű adásvételi szerződés

A BMW-k manapság leginkább az X-sorozattal képviseltetik magukat az új autók körében, a Z-sorozat amely a kis roadsterek jellemző megjelölése. Ezzel együtt a BMW-k számozása teljesen áttekinthetetlen, mivel hivatkoznak rájuk a betűkkel, sorozatszámokkal (1-es, 2-es stb.), az E-betű kezdetű számokkal, és azzal is, ami végül rákerül az autóra, például M3 vagy 320i (vagy rá se kerül, újabban ez a divat).

De tulajdonképpen a BMW minden igényt kiszolgál, és nem számok, hanem képek alapján választunk a hatalmas palettáról. Anélkül, hogy a számok világában eltévednénk, BMW-ket érdemes keresni a kisautók, a családi kocsik, a kombik, a roadsterek, a SUV-ok (illetve, a BMW, hogy ezzel is bizonyítsa különállását, a magyarul nem éppen telitalálatnak hangzó SAV-nak hívja ezeket az autókat) világában. Fenntartási költségeik hatalmasak, fogyasztásuk nem különben, de valamit valamiért: a világ egyik legjobb autójában ülni nem pénztárcakímélő foglalatosság.

Hogy legalább a vétel körül segédkezzünk, a legjobb BMW-hiteleket, autólízinget kínáljuk, amelyek csak elképzelhetőek a magyar piacon.

Magánszemélyeknek autókölcsönt és autólízinget kínálunk euró vagy forint alapon, a futamidő hét év. A forint alapú kölcsönhöz 25% önerő kell, az eurós hitelhez 40%. Ha lízingel, sokkal jobbak a követelmények: 5%-kal kevesebb az önerő: 20, illetve 35%, attól függően, hogy forintban vagy euróban (euró alapon, természetesen) lízingel.

Nem természetes személyeknek nyolcéves lízingelési lehetőséget kínálunk. Nem csak a futamidő kedvezőbb, hanem ráadásul csak 20%-os önerő kell, akár euróban, akár forintban számolják a hitelét.

A futamidőt úgy kell megválasztani, hogy a jármű a hitel lejártakor nem lehet 15 évesnél öregebb. A legkisebb hitelösszeg 300 000 ft, az autó árának pedig túl kell lépnie az 500 000 forintot. Az oldalon található hitel/lízing kalkulátorral számolja ki a havi törlesztést, és utána kérje a pontos, személyre szabott ajánlatot munkatársunktól a részletekről. Cégünk tájékoztatja önt a hitel ill. lízing minden feltételéről és kondíciójáról.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal