kalk.

Gyorsk.

Chevrolet-et vásárolna hitelre? Segítünk a legjobb autókölcsönök, autólízing megtalálásában!

Chevrolet hitelElőször kezdjük a kiejtés körül dúló harccal. A Chevrolet helyes kiejtése „sevrolé”, mintha franciául lenne. Ennek az oka egyszerű: valóban franciául van. A Chevrolet (vagy Chevy) alapítója ugyanis Louis Chevrolet volt, egy svájci francia – így már érthető az is, hogy az autó jelvénye miért kereszt alakú. Egyébként a márka önállóan már vagy száz éve nem létezik, csak mint a General Motors leányvállalata.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Chevrolet Magyarországon meglepően kevés autóval van jelen. Ezek közül kiemelkedik a Cruze, a legújabb autójuk, amely a sokszor lesajnált márkát (kritikusai unalmasságát és rondaságát vetették szemére, amely bizonyos típusokban valóban tetten érhető) ismét az élvonalba emelte. Valójában a Captivával, az Epicával vagy a Tacumával a fanyalgóknak sem lehetett semmi bajuk, mivel ezek a limuzin, a terepjáró és a családi autó kategóriákban vonzó és minőségi autónak számítanak. Ne feledjük ugyanakkor, hogy nem véletlenül van pl. annyi Lacetti kombi a taxisoknál: nagy autó, kényelmes, megbízható és több százezer kilométeren kiszolgálja a tulajdonosát. Hogy az ára alacsony legyen, ahhoz valóban kompromisszumokat kellett kötnie a gyártónak, de a Chevrolet nem a prémium kategóriát célozta meg – sem az autóival, sem a vásárlók pénztárcája tekintetében.

A kisautók kategóriájában az Aveo és a Spark lehet a megfelelő választás, míg, ha eggyel nagyobb autóra vágyunk, az Epica és a Lacetti lehet a piac kínálatából a legjobb ajánlat számunkra – már, ha nem akarunk súlyos milliókat költeni egy szedánra vagy egy kombira.

A Chevrolet az elkövetkező években számos új típust kíván a piacra dobni, és a Cruze-ból kiindulva talán megelőlegezhetjük, hogy az amerikai autógyár új autói kiváló minőséget és dizájnt fognak ötvözni. Ez segíthet a márka renoméjának fényesítésében is.

Azt írtuk, a Chevrolet nagyon kellemes áron kínálja autóit, illetve a használt autók között is hihetetlenül olcsón juthatunk hozzá egy két-három éves Chevrolet-hez is, amely Magyarországon új autónak számít. Mi abban segítünk, hogy ha hitelből szeretné megvenni autóját, ne járjon rosszul, és a legjobb kölcsönhöz jusson hozzá.

Magánszemélyeknek hétéves kölcsönt és lízinget kínálunk euró és forint alapon. A forint alapú kölcsönhöz 25%, míg az euró alapúhoz 40% önerő szükséges. Ha viszont nem kölcsönözne, hanem lízingelne, 5%-kal kedvezőbben kaphatja meg autóját: az önerő ekkor csak 20, illetve 35%.

Nem természetes személyek nyolc éves lízing alapú konstrukcióval juthatnak autóhoz, egységesen 20%-os önerővel.

Akár a hétéves, akár a nyolcéves futamidőt választja, ügyeljen, hogy a jármű nem lehet a hitel, lízing végén 15 évesnél idősebb. A legkisebb felvehető hitelösszeg 300 000 forint, és csak olyan autókra kínálunk hitelt vagy lízingkonstrukciót, amely legalább 500 000 forintba kerül. A kalkulátorral kiszámolhatja a havi törlesztés összegét, és könnyen kalibrálhatja a futamidőt vagy a felvenni kívánt összeget addig, amíg a hitel/lízing kalkulátor a megfelelő számokat mutatja.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal