kalk.

Gyorsk.

Chrysler-hitelek és lízing alacsony havi törlesztéssel, kiváló feltételekkel.

Chrysler hitelHa olyan autót szeretne venni, amelyet megnéznek, és amely még mindig ritkaságnak számít a magyar utakon, akkor a Chrysler nagyon jó választás. A patinás amerikai autógyár Chryslereket, Dodge-okat és Jeepeket is gyárt, vagyis a szélvészgyors versenyautóktól a hatalmas családi autókig és a masszív terepjárókig minden megtalálható a palettájukon. Bár az amerikai autókról kialakult kép szerint a Chrysler termékei nem jól összerakott kocsik, ez tévedés.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Daimler által birtokolt cég (amelyből azonban a német óriás kiszállt) az autógyártás legjobb hagyományait képviselte, és 2007-ben a második legnagyobb autóértékesítővé lépett elő, megelőzve a Fordot. Ennek az oka nyilván nem a szerencse, és nem is a pletyka, hanem a hosszú távú, megbízható minőséget produkáló munka.

Visszatérve a termékpalettára: a Jeep autóit senkinek sem kell bemutatni, a Mercedes mellett a terepjárók másik etalonja, amely azonban nem csak a teljesítményt, hanem a külcsínt is képviseli.

A Chrysler többi autói közül nálunk legalább a Dodge sportkocsijával, a Neonnal lehet találkozni, valamint az egymással versengő kiváló egyterűkkel, a Chrysler Voyagerrel és a Dodge Caravannel. Ez a két autó tehát nem véletlenül hasonlít annyira egymásra.

Végül meg kell még említeni a régi autók formáját idéző Cruisert, amely olyan, mintha visszamentünk az időben 60 évet – viszont rendhagyó formájával a gyár igazi sikertörténetévé vált.

Lássuk most, hogy Chrysler típusú új vagy használt személyautójához milyen autóhitelt vagy autólízing-konstrukciót tudunk kínálni!

Magánszemélyeknek egyaránt kínálunk autókölcsönt és autólízinget euró vagy forint alapon, hétéves futamidővel. A forint alapú autóhitel igényléséhez 25% önerővel kell rendelkeznie, az euróshoz viszont 40% szükséges. Ha inkább lízingelné új vagy használt Chryslerét, kedvezőbb feltételekkel is hozzájuthat autójához: 20, illetve 35% önerő elég a forint, illetve az euró alapú lízingszerződés megkötéséhez.

Nem természetes személyek kiemelkedő kondíciókkal lízingelhetnek új vagy használt Chryslert: a futamidő akár nyolc év is lehet, az önerő pedig csak 20% – akár euró, akár forint alapon számoltatja el a lízingelés havi díját!

A megvenni kívánt használt autó a futamidő végén sem lehet több mint 15 éves. A legalacsonyabb igényelhető hitel 300 000 ft, és a legolcsóbb autó, amelyet finanszírozni lehet, 500 000 forintba kell, hogy kerüljön. A hitelkalkulátor/lízingkalkulátor kiszámolja önnek a havi törlesztőrészletet, ha ezt megfelelőnek találja, pontos kalkulációt kaphat munkatársainktól, akik telefonon megkeresik önt vagy e-mailben válaszolnak a hiteligényléssel kapcsolatos részletekre. A kalkulátor nem hajszálpontos adatokat szolgáltat, mivel az alapkamat vagy az árfolyam bármikor változhat. Előzetes hitelkalkuláció céljára viszont kiváló, mivel a különbség legfeljebb havi néhány száz forint – felfelé vagy (ha a forint erősödik) lefelé.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal