kalk.

Gyorsk.

Szeretne egy kényelmes francia autóban ülni? Vegyen Citroënt, amely etalonnak számít a kényelem, puhaság, könnyedség tekintetében! És most könnyebben hozzájuthat az autóhoz, mivel egyszerű hitelezési és autólízing-megoldásokkal állunk szolgálatára!

Citroën hitelAz autóhitel piac beszűküléséről szóló hírek valóban igazak, de mindig lehet találni megoldást, ha autót szeretne venni. A bankok egyre kevésbé akarnak autóhitelt kihelyezni, a verseny talán némileg lanyhult, de minden pénzintézetnek szüksége van újabb ügyfelekre, mert politikájuk a folyamatos bővülés (hogy ez fenntartható-e, arról nyilván más véleményen vagyunk – egyszer elfogynak az emberek, akik hitelt akarnak felvenni vagy lízingszerződést kötni, de ez egyes bankoknak mintha nem tűnt fel még most sem).

Gépjármű adásvételi szerződés

Egyedülálló, autóra és személyre szabott hitelkonstrukciókkal állunk azon kedves leendő ügyfeleink rendelkezésére, akik Citroën személygépkocsit vagy kisteherautót szeretnének venni. A francia autógyár autói igen keresettek a piacon, mivel kiváló ár-érték arány jellemzi őket. Egy jó Citroënhez már hárommillió forint alatt hozzájuthatunk, és a kis C1-es vagy C2-es mellett alig több mint hárommillió forintért a mini családi autónak is használható Citroën C3 is megvehető. Mielőtt valaki megvádolni holmi alaptalan kampányolással: egy C3-asba bizonyíthatóan befér hátulra két gyerekülés és egy bébihordozó, jelen sorok írója ezt tapasztalatból tudja. Természetesen a Citroën palettájának minden autója megvehető hitelre is, csak azért emeltük ki a legolcsóbb típusokat, hogy ön is lássa, nem lehetetlen úgy hitelre/lízingre venni autót, hogy az ne döntse anyagi romlásba a családot, de ugyanakkor ne kelljen kompromisszumot kötni amikor azon gondolkodik, milyen is legyen a megvásárolt jármű.

A hitelpiac, különösen az autólízing-piac mostanában éledőben van, bár, mint írtuk, a bankok politikája egyelőre óvatos. Cégünk kapcsolatban áll a legjobb autóhiteleket nyújtó és a legbátrabb bankokkal, amelyek igyekeznek visszatérni a bővülő, éledőben levő piacra. Az ügyfelek érzik a gazdasági helyzet lassú stabilizálódását, és így érdemes lehet az ügyfélcsalogató autóhitel ajánlatokat fontolóra venni.

Ha tehát Citroënt hitelre szeretne venni (vagy autólízing-szerződést kötne), lépjen kapcsolatba velünk a kölcsön részleteinek elintézésére.

A folyósított összeget fordíthatja új vagy használt autó vásárlására is, és a hitelt felveheti forintban vagy euróban. Ha új autót vesz, semmilyen megkötés sincs, ha használtat, akkor azt úgy válassza meg, hogy az ne legyen több a futamidő lejártakor 15 évesnél. Az autó vételárának 75%-át (lízingelés esetén 80%-át) megkaphatja hitelként. Ha euróban veszi fel a kölcsönt, az önerő 40%, a hitelösszeg pedig 60%. Cégeknek, nem lakossági ügyfeleknek nyolc év a maximális futamidő.

Citroën-hitel, Citroën-lízing ajánlatunkról egészen pontos képet kaphat a hitelkalkulátor használatával. Ha finanszírozni tudja a kiszámolt havi törlesztést, kérje, hogy lépjünk kapcsolatba önnel. Citroën-hitele minden további részletét gyorsan elintézzük.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal