kalk.

Gyorsk.

Daewoo kedvező áron, olcsó hitel, kedvező lízing igénylésével, magánszemélyeknek és vállalkozóknak – nálunk a legjobb megoldás!

Daewoo hitelA Daewoo a General Motors csoport tagja, és a gyár a mai napig is létezik, bár Európában Chevrolet néven árulják egykori termékeit. A GM nem véletlenül vette meg az öt (!) koreai autógyártó cég egyikét: az amerikaiak és a koreaiak közti kapcsolat hosszú múltra tekinthet vissza: valójában a gyár már 1996 előtt is csak GM autókat gyártott a saját neve alatt. Utána próbálkoztak Opel, Nissan és egyéb modellek áthangszerelésével is, azonban a cég 1999-ben csődbe ment. Mivel a GM tudta, hogy mit és hogyan gyártanak a koreai gyárban, ezért kompletten megvette az egész céget (versenyeztek érte a Ford és a Hyundai is!). Érdekes, hogy utána még évekig Daewoo (helyes ejtése: teu) név alatt futottak a termékek, azonban a GM egységesítés mellett döntött, így az első csokornyakkendős autó is megjelent: a 2002-es Lacetti (a Nubira utóda) már a stilizált svájci keresztes Chevrolet-emblémát viselte.

Gépjármű adásvételi szerződés

Szintén furcsa, hogy amióta a Chevrolet név alatt futnak a Daewoo-k, azóta kevésbé gyűlöletes autók a vásárlók szemében. Pedig valójában a Daewoo-k – ne feledjük, hogy Magyarországon is számos darab van még az utakon és a használtautó-kereskedőknél – a koreai autógyártás hagyományát követték. Kicsi, egyszerű és megbízható autókat gyártottak, amelyeknek olcsó a fenntartása, az alkatrészáraik kedvezőek. A Daewoo autói közt is található mindenféle típus, és igen kevéssé ismert, hogy a cég a SsangYongot is megvette – igaz, a csőd miatt el is kellett adnia, így a Daewoo-nak nem sikerült betörnie a SUV-ok piacára.

A Daewoo tehát kis autókat és a közepes kategóriába tartozó járműveket gyártott, amelyekhez ma fillérekért hozzá lehet jutni. Abban segítünk önnek a Daewoo-hitelekkel (és természetesen lízinggel), hogy ön a legjobban jöhessen ki egy ilyen autóvásárlásból is.

Magánszemélyeknek hét évre szóló hitelt és autólízing-lehetőséget kínálunk euró vagy forint alapon. A forint alapú autóhitel 25%, míg az euró alapú 40% önerőt kíván. Ha lízingelne, 5%-kal kedvezőbb az önerő: forintnál csak 20%, eurónál 35%.

Cégeknek és vállalkozásoknak nyolc éves lízing-konstrukciót kínálunk, 20%-os önerővel, legyen szó bármelyik konstrukcióról. Figyeljen, hogy ha hétéves, vagy nyolcéves futamidőt választ, a megvenni kívánt jármű legföljebb 15 éves lehet.

A legkisebb összeg, amit felvehet, 300 000 forint. Csak olyan autókra tudunk hitelt vagy autólízing-konstrukciót biztosítani, amelyek értéke eléri az 500 000 forintot. Hitelkalkulátorunk segítségével számolja ki a havi törlesztést, és kérje munkatársaink segítségét a hitelügyintézés minden lépcsőjének lebonyolításához. Személyre szabott ajánlattal keressük meg önt telefonon vagy e-mailben, ahogyan kívánja.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal