kalk.

Gyorsk.

Ford-hitel, Ford-lízing kis törlesztéssel, a legkedvezőbb önerővel, szakszerű közvetítéssel.

Ford hitelHadd idézzük a Forddal kapcsolatban egy szaktekintély véleményét (legalábbis Winkler Róbert jelen sorok írójának abszolút tekintély): az autótudomány jelenlegi állása szerint ennyi pénzből a Ford Focusnál jobb autót alkotni lehetetlenség. Ez elég erős kezdés, és valóban: a Ford megtestesíti mindazt, amiért egy autót szeretni lehet. Mivel egy nagy világversenyben számtalan induló van, botorság lenne kijelenteni, hogy a Ford a világ legjobb autója.

Gépjármű adásvételi szerződés

Ennek a kijelentésnek fellengzőssége mellett értelme sem nagyon van – melyik piaci szegmens, melyik autó, melyik évjárat, stb., lehetne feltenni a kérdéseket, de nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, ha egy Fordot a saját kategóriájába tartozó autókkal versenyeztetünk, mindig benne lesz az első kettőben.

Az amerikai autógyár Németországban gyártatja autóinak java részét, és a tervezést is nemzetközi gárda végzi, talán emiatt is érhetnek el ezek az autók ilyen sikereket a világ minden részén. A detroiti gyár a világ egyik legnagyobb autógyártója, amely olyan márkákat gyárt, mint a Mercury, a Lincoln, a Volvo, és a Mazdában is van részesedésük. Ha valaki szerette a 2008 előtti Jaguarokat, azt is a Ford gyártotta (a kombi Jaguar például egy Focus, csak nem olyan a belseje).

A világ egyik vezető gyárához méltóan a Ford mindent gyárt és gyártott, ami elképzelhető: a Ka a legkisebb autók egyike, míg a Galaxy az egyik legnagyobb családi egyterű, az S-Max pedig bizonyára az egyik legszebb. A Focus és a Mondeo a kombik világának vezetői, miközben a Focusból rali változat is létezik. A Kuga szintén a Focusból kinőtt élvezetesen vezethető és szép terepjáró. Tehát a kisautótól a legnagyobbig minden megtalálható a Ford palettáján, és az árak sem elborzasztóak egy olyan autónál, amelyet örök használatra terveztek. A Ford tehát kiváló minőség versenyképes áron. Nézzük, mi hogyan tudjuk segíteni ügyfeleinket a hitelre, lízingre történő autóvásárlásban!

Az általunk kínált piacvezető autóhitelek és autólízing-konstrukciók olcsók és kedvező feltételekkel felvehetők. Magánszemélyeknek és nem természetes személyeknek is. Lássuk a részleteket:

Magánszemélyként hét éves kölcsön vagy lízing közt választhat. Kölcsön esetén forint alapon 25% a megkövetelt önerő, euró alap esetén pedig 40% – bár utóbbi kamatai kedvezőbbek, az önerő jóval magasabb. Ha lízingkonstrukcióban gondolkodik (amely sokkal kedvezőbb az autóhitelnél), az önerő forint konstrukciónál 20%, míg euró alapú lízingnél 35% – vagy is 5 százalékkal kedvezőbb.

Nem természetes személyként akár euró, akár forint alapot választ, a lízingkonstrukciókhoz csak 20% önerő szükséges. A futamidő is kedvezőbb, mintha magánszemélyként vesz fel: nyolc év a maximum.

A kalkuláció során a futamidő megválasztásánál ügyeljen, hogy az autó a hitel/lízing lejártakor nem lehet tizenöt évesnél idősebb! A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, és az autó ára legalább 500 000 forint legyen. Online autóhitel-kalkulátorunkkal kiszámolhatja az alacsony törlesztést, utána pedig kérheti munkatársaink segítségét a hitelügyintézésben.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal