kalk.

Gyorsk.

Honda-hitel, Honda-lízing alacsony havi törlesztéssel magánszemélyeknek és nem természetes személyeknek is.

Honda hitelHa autót, motort vagy akár traktort venne hitel- vagy lízing konstrukcióban, egy japán márkával nem jár rosszul. A Honda bizonyára ezt tartotta szem előtt, amikor a piac minden létező szegmensére igyekezett betörni az általa gyártott számtalan járművel. A japán Honda gyár motorjai és autói (itt most traktorokról nem lesz szó) kiváló minőségűek, ezt persze egy japán autónál mondani sem kell, és európai szem számára is szépek (ez például a Mitsubishiről nem mondható el). A Honda motorjairól talán elég annyi, hogy reklámszlogenjük szerint „minden motor Honda akar lenni”. Ehhez hozzátesszük, hogy minden motoros Hondát akar venni, és hogy a reklám ezúttal nem üres szöveg csak.

Gépjármű adásvételi szerződés

De az autókról is essen néhány szó: családi egyterű, különleges, 3+3-as elrendezéssel? FR-V. Családi kombi? Accord. Egyszerű és stílusos luxusautó? Legend. És persze a Jazz, amely minden idők egyik legmegbízhatóbb autója a tulajdonosok értékelés szerint. De a Honda régi modelljei közt találunk villámgyors sportautót és terepjárót is, ha ezekből a fajtákból is Hondát szeretnénk vezetni. Ez az autó időtálló, nem árt neki a használat és a kilométer, szervizköltségei alacsonyak, mivel oda szinte soha sem kell benézni vele, és fogyasztásuk alacsony. A Honda céljait világosan mutatja az Insight megjelenése, amely elérhető hibrid megoldás a világ autógyártóinak problémáira adott elsőrangú japán válasz.

A Honda-hitel vagy-lízing jó befektetés, olyan autót kaphat érte, amellyel sok-sok évre megbízható társa lesz az utakon. Mi segítünk a legjobb hitelekkel, hogy ön olcsón vehessen új vagy használt Hondát. Nézzük a részleteket:

A hitelhez 25% önerő kell forint alap esetén, euró alap esetén 40%. Ebből jól látható, hogy a forint alapú autóhitel bizonyos tekintetben kedvezőbb, mint a valuta alapú. Ha lízingelni szeretne, nem autóhitelt felvenni, akkor 20 és 35% százalék önerő kell a szerződés megkötésének előfeltételeként. Magánszemélyek hét éves futamidőre vehetnek fel hitelt, míg nem természetes személyek csak lízingelhetik az autókat – viszont esetükben nyolc év a maximális futamidő. Tudni kell, hogy az autó a futamidő (autóhitel, autólízing) lejártakor nem lehet 15 évnél idősebb.

A legkisebb felvehető összeg hitel és autólízing esetén is 300 000 forint, a legnagyobb nincs meghatározva, mivel ez kizárólag az autó értékétől függ. Fontos megkötés, hogy az autó vételárának el kell érnie az 500 000 forintot.

A hitelkalkulátorral még azelőtt számolhat, hogy felvenné velünk a kapcsolatot. Az autóhitel/autólízing kalkulátor megmutatja önnek, hogy mekkora lesz a törlesztés – ettől a végső összeg csak néhány száz forinttal különbözhet, természetesen felfelé vagy lefelé. A hitelközvetítés szakszerű, nyugodtan kipróbálhatja szolgáltatásunkat és kérhet tőlünk tanácsot minden további kötelezettség nélkül.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal