kalk.

Gyorsk.

Olcsó Kia-hitelek, autólízing, alacsony törlesztés, kedvező feltételek magánszemélyeknek és vállalkozóknak, vállalkozásoknak.

KIA hitelMíg sokan tudják, hogy a legnagyobb autógyárak az alapító nevét viselik (Opel, Porsche, Citroën, Rolls-Royce, Daimler, Mercedes-Benz és így tovább), addig 100 emberből 100 nem tudja, hogy a Kia mit jelent. Tehát kezdjük ezzel: felemelkedni Ázsiából. Aki ismeri a Kia autóit, az tudhatja, hogy koreai óriás maradéktalanul eleget tett a nevében benne foglalt jelmondatnak. A Kia 1974 óta gyárt autókat, és a Ford egyik legkomolyabb partnere volt. Ez a minőségre garancia lehet, de jobb, ha mindenki a teszteknek és leírásoknak hisz. A Kia eleinte csak a hazai piacra termelt, de utána kiléptek a világpiacra is, különösen, miután a Hyundai (helyes koreai ejtése, amelyet 100 emberből szintén 100 nem tud: hjonde) megvásárolta őket, és a fantasztikus cég még keményebb elvárásokat támasztott egykori vetélytársával szemben.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Kia és a Hyundai autói nem könnyen különböztethetők meg, de ennek nincs is jelentősége: legalább az apró kis részletekre is figyelhet, ha valamelyik kategóriából autót választ.

A Kia a mai kihívásoknak megfelelően minden típusú autót (sőt buszt és katonai járműveket is) gyárt, igazán csak sajnálhatjuk, hogy Magyarországra a paletta kisebb része jut csak el. A Kia inkább Amerikára és Koreára koncentrál. Pedig aki ismeri a modelljeiket, mint a masszív Sorento és Sportage, a Carens, tökéletes családi autó, vagy a mindenféle igényt kielégítő változatokban készülő, a magyar Kovács Miklós keze munkáját és elképzeléseit dicsérő cee’d, az bizonyára kíváncsi lenne a többi modellekre is. Sajnos, egyelőre be kell érnünk a hozzánk eljutó néhány autóval.

Persze ezeket az autókat meg is kell venni. A Kia minősége és ára azonban szerencsére nem állnak párhuzamban egymással: a koreai autógyár sokkal olcsóbb, mint amennyire tippelnénk.

Egy hitel vagy lízing mindig jól jön, hiszen jól jöhet a segítség egy ilyen, olcsóbb autó megvásárlásához is.

Az általunk kínált kiváló hitelek ill. lízing-konstrukciók a legolcsóbb konstrukciók, amelyekkel Kiáját megveheti. A legkisebb hitelösszeg 300 000 forint, vagyis akár egy olcsóbb, használt Kiát is finanszírozhat kölcsönéből. Az autóhitel, autólízing futamideje legföljebb hét év (nem természetes személyek esetén nyolc, de ők csak lízingkonstrukciót választhatnak), és az autó nem lehet idősebb 15 évesnél, amikor a kölcsön lejár.

Az önerő forint alapú hitel esetén 25% (ha lízingelne, csak 20%), vagyis az autó árának háromnegyedét a bank megelőlegezi. Felveheti a hitelt euróban is, ez jelenleg ugyan kedvezőbb hitelforma, alacsonyabb törlesztéssel, viszont az önerő ekkor 40% (ha lízingelne, csak 35%). Ha nem magánszemélyként veszi fel a hitelt, az önerő euró és forint alapnál is 20%.

A hitelkalkulátorral számolja ki, hogy mennyi lenne a havi törlesztés, utána pedig kérje munkatársaink segítségét a hitelügyintézésben. Profi hitelt profiktól szerezhet be!

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal