kalk.

Gyorsk.

Olcsó Lada olcsó hitellel, vagy lízing-konstrukcióval? Egy autó, amely bizonyított, és egy cég, amely több ezer ügyfél igényeit elégítette ki - kiváló párosítás az ön kényelméért és pénztárcája védelmére!

Lada hitelA Ladát az idősebbeknek, akik valamikor 1980 körül születtek, nem kell bemutatni. A kommunista blokk legjobb autójának versenyében egyértelműen a Skoda és a Lada álltak az első két helyen, bár a Dacia is szeretett volna odaférni, de sosem sikerült. Míg utóbbi teljesen megbízhatatlan autó volt (nem úgy, mint mai gyermekei – vagy inkább már unokái?), addig a Skoda és a Lada az az autó, amelyet nem kellett összerakni még egyszer a Merkúr-telepről hazahozva. Ha pedig baj volt velük, egy csavarkulccsal és egy csavarhúzóval is javíthatóak voltak. Azóta rengeteg víz lefolyt a Volgán, és a Lada is szintet ugrott, mivel a régi, KGST-s minőség és egyáltalán, a beidegződések semmire sem jók.

Gépjármű adásvételi szerződés

Az 1200-es, 1300-as, 1500-ös és a csúcskategóriás, alig pár példányos 1600-os Zsigulik és Ladák a maguk korában kiváló autók voltak, és nem véletlenül lett a gyár terméke az Év Autója-díj büszke nyertes is. De régi időkbe visszamerengeni nem sokat ér, lássuk, mit tud kínálni ma a Lada?

A jelenlegi paletta mindössze hat autóból áll, amelyek közt köszönthetünk egy régi ismerőst, az egész világon ismert és méltán elismert Lada Nivát, azt az igavonó állatot, amely nem ismer lehetetlen akadályt, akár 48 fokban oldalra dőlve is tud haladni (!), kapaszkodóképessége pedig szintén döbbenetes: 58%-is emelkedőt is le tud küzdeni, amellyel a legjobb nyugati típusokkal is felveszi a versenyt (és le is előzi őket).

A Lada emellett gyárt kombi, szedán és csapott hátú (hatchback) személyautókat, a paletta maradék öt autóját ezek teszik ki. A Kalina fantázianevű 11-es sorozat és a Priora nevű 21-es sorozat autói bőven 3 000 000 forint alatt elérhetők. Előbbiek a kisebb méretű kocsik, utóbbiak a nagyobb méretű autók piacán küzdenek a vásárlók kegyeiért.

Az autó – talán szükségtelen vagy éppen túl szűkszavú? – bemutatása után térjünk rá a Lada-hitelekre.

Magánszemélyeknek autókölcsönt és -lízinget kínálunk euró vagy forint alappal, a futamidő mindkét esetben legföljebb hét év. A forint alapú hitel feltétele a 25% önerő, az euróhitel alacsonyabb kamata viszont 40%-os önerővel érhető csak el. Ha inkább a lízing mellett tenné le a voksát, sokkal kedvezőbb feltételeket kínálunk új vagy használt Ladája megvásárlásához: 20% forint alapú lízingnél és 35% euró alapú lízingszerződésnél.

Nem természetes személyeknek kiemelkedő kondíciójú lízinglehetőséget nyújtunk Lada személyautójuk vagy terepjárójuk megvásárlásához: a maximális futamidő hét év helyett nyolc év, az önerő 20% – euró vagy forint alapú lízingszerződés esetén is.

Ha használt Ladát venne, az a futamidő végén sem lehet idősebb 15 évesnél.

A legkisebb hitel 300 000 ft, és a megvenni kívánt használt autó értékének el kell kerülnie az 500 000 forintos értékhatárt. Ez alatt nem tudunk hitelt vagy lízinget biztosítani.

A hitelkalkulátor segítségére van a havi törlesztőrészlet kiszámolásában. Ha a kalkulált szám megfelelő, pontos számításért és a részletekét kérje munkatársaink megkeresését. Ők telefonon vagy e-mailben válaszolnak a hiteligényléssel kapcsolatos kérdésekre. A hitelkalkulátor ill. lízingkalkulátor nem ad teljesen pontos adatokat: az alapkamat vagy a forint árfolyama bármikor megváltozhat. Viszont a kalkulátor előzetes hitelkalkuláció céljára jól alkalmazható, mivel a különbség a számolt és a valós összeg között esetleg havi néhány száz forint – felfelé vagy lefelé.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal