kalk.

Gyorsk.

Olcsó hitel és lízing új vagy használt Lancia vásárlásához, kedvező feltételekkel és kamattal.

Lancia hitelA Lancia az olasz autók között arról volt híres, hogy kiváló raliautókat gyárt(ott), és a legmagasabb igényeket is kielégítő minőségű és dizájnú luxuskocsikat. A Fiat már több mint 40 éve felvásárolta a céget, de a paletta, a stílus és a filozófia megmaradt. Egy sikeres márkánál nincs is értelme változtatni. A Lancia-gyárban azonban egy fontos változás történt az elmúlt években, mégpedig az, hogy immár nem a görög betűkkel jelölik az autóikat. Ez alól csak a máig is gyártott, többször megújított Ypsilon és a Delta képeznek kivételt, amelyek a szuperminik és a kis családi autók piacán harcolnak a vetélytársakkal - nem kevés sikerrel, hiszen a Lancia mindig is adott a minőségre és a dizájnra. Igaz, ezt minden olasz autóról elmondhatjuk.

Gépjármű adásvételi szerződés

Az Ypsilon tehát a legkisebb Lancia, régebben egyszerűen Y-nak hívták. Eggyel nagyobb a Delta, amely jelenleg már elmúlt 30 éves, és a márka olyan húzóereje, hogy jobbnak látták nem változtatni rajta. Valóban, ha megkérdezünk valakit, aki legalább 25 éves, biztos, hogy a Lancia szóra azt vágja rá: Delta. Ez ma luxuskategóriás autó.

A többi kategóriában viszont néhány éve már nem gyártanak betűzött autókat a torinói gyárban. Helyette elővették a görög mitológia alakjait, így gyártottak családi autót Lybra néven, illetve egyterűeket Musa és Phedra elnevezés alatt. Ne felejtkezzünk el a mára kifutott, az olasz (a földi) autógyártás egyik csúcspontját jelentő Thesisről sem.

A Lancia tehát igen kis szeletet fed le az autópiacon, a torinói az egyik gyár, amely (mivel a Fiat tulajdona) megengedheti magának, hogy jelenleg összesen csak négy típust gyártson, és ezzel csak a vásárlók egy egészen kis csoportjának igényeire koncentráljon. Az igaz, hogy a Lancia prémiumautói valóban rosszul mutatnának a terepjárók vagy a SUV-ok közt.

És akkor az anyagiak: ha egy ilyen autót szeretne birtokolni, jól jöhet egy kis autóhiteles segítség. Mi a legjobbat kínáljuk önnek, ami csak elérhető. Magánszemélyeknek kölcsönt és lízinget kínálunk euróban vagy forintban, egyaránt hét éves futamidővel. A forintkölcsönhöz 25%, míg az euróban elszámolthoz 40% önerőt kell felmutatnia. Ha viszont lízingelne, 5%-kal kisebb önerővel megkaphatja a kiválasztott Lanciát: ekkor csak az ár 20, illetve 35%-ot kell birtokolnia. Ez igaz használt és új autókra egyaránt.

Nem természetes személyek nyolcéves lízingelési időszak végén juthatnak autóhoz, 20%-os önerővel – akár euró, akár forint alapon lízingelnek. A jármű nem lehet a hitel vagy lízing végén 15 évesnél idősebb, erre figyeljen a futamidő kiválasztásakor használt autók esetében!

A legkisebb felvehető összeg 300 000 ft, és az autó árának meg kell haladnia az 500 000 forintot.

A hitelkalkulátorral kikalkulálhatja a havi törlesztést, majd kérheti pontos, személyre szabott ajánlatunkat. Munkatársaink visszahívják önt vagy levélben tájékoztatják a részletekről.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal