kalk.

Gyorsk.

Olcsó hitelek, lízing Land Rover vásárlásához. Egy kiváló autóhoz juthat nagyszerű hitelfeltételekkel! Cégünk az elsőtől az utolsó lépésig végigkíséri önt a hitelfelvételi procedúrában.

Land Rover hitelA Land Rover az egyik legérdekesebb történetű autómárka, ugyanis nem létrehozták, hanem magától jött létre. Az angol Rover gyár (ki gondolta volna?) ugyanis a profiljába teljességgel beilleszthetetlennek vélt autóból csinált egy külön márkát (érdekes, hogy más autógyáraknak egyáltalán nem jelentett problémát, hogy azonos név alatt gyártsák a minitől a legnagyobb terepjáróig mindent, például a Mercedesre gondolhatunk, de sok autógyár fedi le a szinte teljes palettát). Ezután a márka önálló életre kelt, és lett belőle egy önálló vállalat. A Rover által betölteni kívánt piaci rés valószínűleg szűk volt, vagy nem is létezett, mivel óriási volt a tülekedés, így a rossznak egyáltalán nem mondható autókat készítő gyár lassan tetszhalott állapotba került, a Land Rover viszont kiválóan megállja és megállta a helyét a terepjárók és SUV-ok piacán, ahol már több mint hatvan éve szerepel.

Gépjármű adásvételi szerződés

Jelenleg a márka a Freelander, a Defender és a Discovery típusokkal van jelen a SUV-ok és a terepjárók egyre szélesedő piacán, ahol egyre több autógyár próbálja megvetni a lábát. Ehhez jönnek még a Range Rover és a Range Rover Sport (utóbbi már nem SUV, hanem sokkal inkább luxusautó), hogy a SUV-ok piacán minden elképzelhető igényt ki tudjanak elégíteni.

A Land Rover Freelander és a Discovery igazi városi terepjárók: fogyasztásuk elfogadható, erejük elég, viszont valódi terepre ugyanúgy nem szabad velük menni, mint bármilyen más SUV-val: a Qashqai-jal, az Audi Q7-tel, a BMW számtalan X-sorozatbeli autójával stb. Egyesek emiatt lenézik a Land Rover autóit, pedig tekintélyt parancsoló járművek ezek, melyek szépek, kényelmesek, könnyen vezethetőek, jól pakolhatóak, és kiváló szabadidőautók.

A Land Rover kiváló tulajdonságai ellenére sem kerül csillagászati összegekbe, sőt, talán a piacon található SUV-ok közt a legkedvezőbb áron kínálja magát – használtan bizonyosan. Persze így sem olcsó! De mi azon vagyunk, hogy ön minél olcsóbban megússza a kölcsönt. Lássuk, hogyan!

Magánszemélyeknek kölcsönt és lízinget nyújtunk euró és forint alapon egyaránt. A leghosszabb futamidő hét év, akár kölcsönről, akár lízingről van szó. Forint alapú autóhitel esetén 25% önerővel kell rendelkeznie, az euróhitelnél alacsonyabb a kamat, de az önerő jóval magasabb: 40%. Ha lízing alapú konstrukciót választ, az önerő kisebb: új vagy használt Land Roverje megvételéhez 20% illetve 35% önerő kell – előbbi forint, utóbbi euró alapú autólízing esetében.

Nem természetes személyeknek kiváló lízingelési lehetőségeket válogattunk ki a piacról autóvásárláshoz: a maximális futamidő egyéni vállalkozóknak és cégeknek stb. nyolc év. Az önerő szintén jobb, mint a természetes személyeknél: 20%, akár euró, akár forint alapon lízingeli az autót.

Ha használt Land Rovert venne, úgy kalkuláljon a futamidővel, hogy amikor kölcsöne lejár, a kocsi ne legyen idősebb 15 évnél!

A legkisebb felvehető kölcsön 300 000 ft. Az autó értékének 500 000 forintot el kell érnie, ez egy Land Rover esetében aligha jelent problémát.

A hitelkalkulátorral kiszámolhatja a várható havi törlesztést, mielőtt kölcsönigényével hozzánk fordulna. Ha a kalkulált szám megfelelő, keressen minket az online igénylappal, és mi pontos számokkal visszahívjuk vagy levélben válaszolunk. A hitelkalkulátor közelítő adatokat nyújt a törlesztés összegéről. Az alapkamat és a forint árfolyama állandóan változhat, ezért nem lehet tökéletesen megmondani a törlesztőrészletet, csak akkor ha már valóban felvenné a hitelt. A hitelkalkulátor által mutatott, és a későbbi, valós összeg között legföljebb havi néhány száz forint eltérés lehet, vagy leginkább még annyi sem!

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal