kalk.

Gyorsk.

Mazda-autóhitelek alacsony törlesztéssel? Nálunk megtalálta. Mein Auto Zerstört Deutsche Arbeitsplätze. A németeknek nagyon igazuk volt, amikor a Mazda rövidítését így oldották fel, bár az is igaz, hogy a japán autógyárra sem járnak manapság túl jó idők.

Mazda hitelPedig a Mazda a világ egyik legmegbízhatóbb autója, a japán autógyártás egyik csúcsa (a másik a Subaru). Gyártanak teherautót és villámgyors sportautókat, hatalmas családi autót (Mazda 5), gyönyörű kombit (Mazda 6), és kis városi autókat (Mazda 2). A Mazda az autógyártás minden szegmensén igyekszik jelen lenni, és az igényes vásárlók valóban megtalálhatják bármilyen területen azt a Mazdát, amelyre vágynak. Egy használt Mazda vásárlásánál mindenesetre nagyon résen kell lenni: ezt az autót ugyanis használatra tervezték, és aki megveszi, az használni is fogja. A terepjárót terepjárásra, a kombit pedig tele fogja pakolni, a sportautóval pedig sportosan fog menni. Ezek az autók ugyanis valóban arra vannak tervezve, hogy úgy használják őket, ahogyan egy olyan autót lehet használni, amelynél nem kell attól tartani a sofőrnek, hogy vajon mi baja lesz a kocsinak. Nem tagadható, hogy a Mazda csúcskategóriás autó, és természetesen az ára ennek megfelelően nem tartozik a legolcsóbbak közé.

Gépjármű adásvételi szerződés

Ha már a japán autóknál tartottunk: a Subaru minden tekintetben viszi a prímet, árban is, a Mazda meg ott lohol a nyakában. A fenntartási költségeik sem barátiak – de ne gondolja azt senki, hogy le akarnánk beszélni egy ilyen autó megvételéről. Mazdát vezetni más érzés, és ezt egyszer mindenkinek ki kellene próbálnia, hogy elmondhassa, ültem már Autóban.

Hogyan tudunk segíteni az álomautó megvásárlásában? Ha álomhitellel nem is, de azért tudunk olyan konstrukciót mutatni, amely megdobogtatja a szívét. A legjobb magyar autóhitelek közül válogattuk ki az általunk közvetítetteket, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen velünk. Milyen autókölcsönöket kínálunk?

Hét év futamidővel (nem természetes személyeknek autó lízinget nyolc évre) kínálunk Mazda-hitelt forint alapon és euró alapon. A forint alapú hitelhez 25% önerő kell (lízing esetén csak 20%), teát igen kedvező, euró alapú kölcsönhöz viszont 40%-ot kell bemutatni (autólízing esetén csak 35%-ot).

Az autóhitel futamidejénél vigyázni kell, hogy ha használt autót vesz, nem lehet idősebb 15 évesnél, amikor a kölcsön lejár. A hitelt felvehetik magánszemélyek és nem természetese személyek is. A felvételi procedúra egyszerű és gyors, munkatársaink szívesen visszahívják vagy e-mailben tájékoztatják a részletekről, ha hitelt venne fel. De ön is utánaszámolhat a hitelkalkulátorral, hogy mennyi lenne a havi törlesztés, mielőtt hozzánk fordul.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal