kalk.

Gyorsk.

Mitsubishi-hitelek olcsón, alacsony havi törlesztőrészlettel magánszemélyeknek, vállalkozóknak és cégeknek.

Mitsubishi hitelA japán autógyártás egyik legismertebb márkája, a háromágú csillag mindenkinek a második helyen jut eszébe a Toyota után, ha japán autógyárat kérdezünk. Persze azoknak, akiknek van, volt vagy lesz Mitsubishijük, aligha. Ez az autó a távol-keleti autógyártás kiemelkedő teljesítménye. Kissé unalmas modelljeik a nyugalmat, megbízhatóságot, egyszerűséget árasztják magukból. Ha valaki száguldozni akar, persze ahhoz is találhat Mitsubishit (Eclipse), de ez az autó egyáltalán nem erről szól. Sokkal inkább a Grandis hatalmas puttonyáról, a csöndesen suhanó kis Coltról vagy Space Starról, és a mindenes Lancerről, amely már ki tudja hányadik plasztika után szolgálja ki a családosokat és a limuzinok kedvelőit. Lendületes, de nem őrült, egyszerű, de nem bántóan primitív, szép formájú, de nem hivalkodó – ezek a Lancer jellemzői. Ha valaki terepjárót keres az Outlander (vagy nevezzük talán SUV-nak, hogy ne bántsuk meg a tulajdonosait?) és a Pajero, vagy a hatalmas L 200 tökéletes választás lehet. És akkor még meg sem említettük az L sorozat többi darabját, a 300-ast és a 400-ast, amelyek a kisbusz kategória megbízható igavonó állatai.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Mitsubishi tehát mindenhol jelen van, minden igényt megpróbál kielégíteni, és minden problémára kínál megoldást. Ez persze manapság már jellemző az autógyárakra, ritka az olyan cég, amely meg meri kockáztatni azt, hogy csak egy bizonyos szegmensét fedi le az autóspiacnak (és akkor ilyen márkákra kell gondolnunk, mint Maybach, Lotus, Rolls-Royce, amelyekről itt szó se essék). A Mitsubishi azonban saját, osztályon felüli minőségét, a japán elhivatottságot és szakértelmet maximálisan megjeleníti minden autójában – és ezzel a világ élvonalába tartozó járműveket tud gyártani.

Ha ön is egyetért a leírásunkkal, és bólogatva olvasta végig a Mitsubishi dicséretét, akkor bizonyára megfordult a fejében, hogy egy használt vagy új autó vásárlásával a hűséges Mitsubishi-rajongók táborának tagja lesz. Mi abban segítünk, hogy a beavatás a lehető legkevesebb pénzből valósulhasson meg.

Autóhitel konstrukcióink a következőket kínálják:

Magánszemélynek hét év futamidő, forint alapú hitel esetén 25% önerő, euróhitel esetén 40% önerő. Ha lízingelni kívánja az autót: forint alapú autólízingnél 20% önerő, euró alapú lízingelésnél 35%. Itt már talán érdemes gondolkodni a forintkonstrukciókon is, amint láthatja.

Ha nem természetes személyként vágna bele: 20% önerő, akár forint, akár euró alapon, viszont csak lízingkonstrukciókat tudunk kínálni, klasszikus kölcsönt nem.

A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, az autónak pedig legalább 500 000 forintba kell kerülnie. Az autóhitel kalkulátorral kiszámolhatja, hogy mennyibe kerülne havonta a Mitsubishi-hitele. Ha elnyerte tetszését az ajánlat, kérje, munkatársaink személyre szabott konstrukcióval keressék meg önt e-mailben vagy telefonon. Az előzetes felmérés semmilyen további kötelezettségvállalással sem jár.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal