kalk.

Gyorsk.

Kiváló japán autóra vágyik, olcsó hitellel, nagyszerű feltételekkel? Nissan-hitelek tőlünk, magánszemélyeknek, vállalkozóknak és cégeknek.

Nissan hitelA Nissan az úgynevezett Nagy Hármas egyike, a három legnagyobb japán autógyártó cég közé tartozik, amelyek az amerikai Nagy Hármas vetélytársa az egész világon. A Nissan az egyik legmegbízhatóbb márka, amely európai szemnek is nagyon szép autókat gyárt – ezt nem minden japán autógyár mondhatja el magáról. A Nissanok minőségéről mindennél többet elárul, hogy a márka gyártja az Infiniti luxusautókat is, amelyek a világ legdrágább és természetesen legjobb járművei közé tartoznak (természetesen kivéve olyan autókat, mint a Rolls-Royce vagy a Maybach, amelyeket nem e világra született embereknek gyártanak – az áruk alapján legalábbis biztosan nem).

Gépjármű adásvételi szerződés

A Nissan fantasztikus autópalettával rendelkezik, erről hazánkban nem sokat tudunk, mivel nálunk meglehetősen kevés autójuk fut az utakon. Ennek oka, hogy a Nissan nem köt kompromisszumot, és autói nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Igaz, hogy például egy kombi Primera semmivel sem kerül többe, mint egy kombi Mazda 6, vagy egy Ford Focus, de ez talán inkább a kivételt erősítő szabály.

Ha Nissant venne, kiautóként a Micra és az Almera lehet a jó választás, illetve újabban a Tiida, amely néhány éve tört be a kis családi autók piacára. Ugyanitt foglal helyet a Note is, amely MPV-ként reklámozza magát, de abban a kategóriában a legolcsóbb és legkisebb típusok egyike.

A „városálló” Qashqai, amelyet talán nem kell bemutatni, hatalmas siker, így elkészült a SUV második változata is, amely a Muranóval és az X-Traillel, saját márkája vetélytársaival, birkózik. Mindegyik kiváló minőségű és nagyon tetszetős autó, ráadásul a Qashqai már van annyi idős, hogy használtan egészen baráti áron is hozzá lehet jutni.

És ne felejtkezzünk meg a Nissan valóban elnyűhetetlen terepjáróiról, amelyek évtizedekig szolgálják igavonó állatként tulajdonosukat, és a világ legjobb autói közé tartoznak a saját kategóriájukban (is): a Pathfinder, a Patrol és a ma már nem gyártott Terrano és Terrano II.

A Nissan szerencsére nem tartja annyira az árát, amennyire ez várható lenne, de ez nem baj a vásárló szemszögéből nézve. Mi kedvező hitelekkel segítjük, hogy autókölcsön felvétele esetén se kelljen ingét-gatyáját ráfizetnie az autóra.

Magánembereknek hétéves kölcsönt és autólízinget kínálunk euró és forint alapon, nem természetes személyeknek pedig nyolcéves lízingelési lehetőséget. Természetes személyeknek forint alapú kölcsönhöz 25%, euró alapúhoz 40% önerő kell. Autó lízing esetén 5%-kal kisebb önerővel veheti meg autóját: ekkor az árnak csak 20, illetve 35%-át kell felmutatnia.

Nem természetes személyek nyolcéves autólízing-konstrukciót kínálunk, egységesen 20%-os önerővel, akár forint-, akár eurólízinggel.

A futamidőt úgy válassza meg, hogy a jármű az autóhitel lejártakor 15 évesnél nem lehet idősebb. A legkisebb hitelösszeg, amelyet nyújtani tudunk, 300 000 forint, és a finanszírozott autó árának el kell érnie az 500 000 forintot.

Online autóhitel kalkulátorunk segít a havi törlesztés összegének kiszámításában. A kalkuláció után néhány adatot megadva kérheti munkatársaink ajánlatát, majd, ha elnyeri tetszését, a segítségüket a hiteligénylés minden lépcsőjéhez.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal