kalk.

Gyorsk.

Opel olcsó hitellel, szakszerű hitelközvetítéssel magánszemélyeknek és vállalkozásoknak.

Opel hitelAz Opel, ami sosem kop el – sokat gúnyolódtak ezen a szlogenen, pedig a német autógyártás minden járművére igaz, hogy az örökkévalóságnak készült. Persze addig nem húzzák ki, de a cél nemes. Ha Opelt szeretne venni, megtalálta azt az autómárkát, amely kényelmet, biztonságot, nyugalmat tud adni vezetőjének és utasainak. Az Opel-életérzés nem a száguldásról szól, hanem arról, hogy beülünk egy autóba, és az elvisz oda, ahova akarjuk, mindenféle gond nélkül. Nem hagy ott, nem robban le, nem lep meg, hanem teszi a dolgát. Akár használt, akár új Opelt venne, csak jól választhat. Valójában az Opel autói elérték azt a színvonalat még a múlt évezredben, hogy nem lehet mellélőni velük. Persze a volt tulajdonoson (ha használt autót venne) sok múlik, de egy Opelt azért lehet hajtani gond és mellékhatások nélkül, ami sok más autóról nem nagyon mondható el.

Gépjármű adásvételi szerződés

A német autógyár palettája hihetetlenül széles: az Insignia az autógyártás egyik legszebb autója, amely torkára forrasztja a szót azoknak, akik szerint az Opel nem tud dizájnos autókat gyártani. Azonban egy autóhitellel foglalkozó oldalon nem az a feladatunk, hogy rábeszéljük a hozzánk látogatót valamire, amire igazából nincs szüksége, sokkal inkább az a feladatunk, hogy átgondolt hitelfelvételre biztassuk. Nem kell tehát a legszebb és legdrágább autót megvenni a palettáról, miért ne választaná a megbízhatóság mintaképét, az Astrát, a kis Corsát (amely a válság idején is fantasztikus eladási adatokat produkált!)? És persze számtalan egyéb lehetőség is van: a Vivaro, a Kadett, az Antara stb. – mind kiváló autók a saját kategóriájukban.

Ha ön is szeretne egy új vagy használt Opel valóban boldog tulajdonosa lenni, és már csak a pénz hiányzik, akkor nálunk megtalálta a pénz forrását. Kiváló autóhitelekkel állunk rendelkezésére. A legjobb konstrukciókat gyűjtöttük össze a piacról, hogy önnek már ne kelljen a hitelek kimazsolázásával foglalkoznia. A hitelkalkulátorral megnézheti, hogy mit tudunk nyújtani önnek. Előbb azonban ismerkedjen meg a kölcsönök feltételeivel!

Autóhitel konstrukcióink a következőket kínálják:

Az Opel-hitel felvehető forintban és euróban. A frank alapú hiteleknél 60% önerőt kérnek, így ezek a hitelek gyakorlatilag kiléptek a piacról. Ha forintban venné fel a hitelt, 25% önerőt kell felmutatnia, lízingelés esetén csak 20%-ot. Ha az eurót választja, akkor az önerő 40%, illetve euró alapú autólízing szerződés esetén 35%.

A futamidő legfeljebb hét év – nem természetes személyeknek nyolc év. Az autó nem lehet idősebb 15 évesnél a hitel lejártakor. A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, és az új vagy használt Opel értékének meg kell haladnia az 500 000 forintot.

Az online autóhitel kalkulátorral utánaszámolhat, hogy milyen törlesztéssel tudna felvenni Opel-hitelt. Ezután kérje munkatársaink megkeresését, és mi ingyen segítünk a kiválasztott autóhitel igénylésében!

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal