kalk.

Gyorsk.

Kiváló Peugeot-hitelek használt és új személyautóra valamint haszonjárműre. Olcsó kamattal, szakszerű hitelközvetítéssel!

Peugeot hitel, lízingNehéz lenne eldönteni, hogy melyik autómárka a francia autógyártás zászlóshajója. A Renault jól teljesít a Forma 1-ben, a Citroën a rallyversenyeken, azonban nem felejtkezhetünk meg a Peugeot sikereiről sem. De mindez valójában csak jelképes, hiszen a Peugeot már lassan negyven éve megvette a Citroën nagy részét, és 35 éve szinte a teljes gyár fölött diszponál. A világ hetedik (és Európa második) autógyárának termékeit pedig nem lehet lebecsülni, még akkor sem, ha a francia autó szitokszóvá lényegült át a német és japán autók uralta piacon. Főleg ne felejtkezzünk meg arról, hogy a Peugeot olyan gyárakkal készít jövőbe mutató, a világ élvonalába tartozó fejlesztéseket, mint a Mitsubishi, és közös projektjei vannak a Toyotával, a BMW-vel és a Forddal.

Gépjármű adásvételi szerződés

Ha tehát használt vagy új Peugeot vásárlására gondol, a világ egyik legjobb autógyárának termékét veszi meg. Ehhez természetesen a legjobb hitel is dukál – ha nem is a világ, de hazánk legjobb hitele. Magyarországon is biztosított, hogy ön Peugeot-ját nagyon kedvező feltételekkel vegye meg, hiszen az általunk közvetített kölcsönök frank vagy euró alapon is felvehetők, és így a legkisebb kamatterhet jelentik. A hitelkelkulátorral megnézheti, hogy mennyibe kerülne egy használt vagy új Peugeot megvásárlása. Habár a kalkuláció nem 100%-ig pontos, a végső havi törlesztés legfeljebb néhány száz forinttal térhet el a kalkulátor által kiadott összegtől – felfelé vagy lefelé.

Milyen feltételekkel juthat Peugeot-hitelhez, -lízinghez?

Magyarország legjobb hiteleit kínáljuk önnek autója megvásárlásához (erről az autóhitel kalkulátor segítségével maga is meggyőződhet, ha összehasonlítja az eredményeket más cégek hitel összeg kalkulátorainak adataival), legyen szó új vagy használt autóról. A feltételek részletesen:

Esettől függően a hitelösszeg az ár 80%-a lehet. A részletekről ügyintézőink tájékoztatják önt, ha kitölt egy előzetes, az érdeklődését jelző lapot, amely semmilyen kötelezettséggel sem jár!

A futamidő legföljebb nyolc év lehet. Ha nem új Peugeot gépkocsit (személyautó, haszonjármű) vesz, akkor figyeljen arra, hogy az autó, kisteherautó a hitel lejáratakor nem lehet idősebb 12 évesnél! A Peugeot-kölcsön felvehető frank, euró vagy forint alapon is. Erősen ajánlott frankban igényelni, mert jelenleg (és amíg még van forint nevű fizetőeszköz) ez a legjobb konstrukció. Az autóhitelt kérhetik magánszemélyek, de vállalkozások is, sőt KHR-listás ügyfeleknek is találunk megfelelő konstrukciókat (a megfelelő autóhitel és autólízing hitelkalkulátorral erről is tájékozódhat).

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal