kalk.

Gyorsk.

Új vagy használt Rover vásárlásához kiváló autóhitelek ajánlunk magánszemélyeknek, vállalkozóknak és vállalkozásoknak

Rover hitelAki a Rover-gyár tulajdonosi szerkezetét ki tudja bogozni, az talán maga is tulajdonos, vagy az volt egykoron. Az angol autógyártás egyik kiváló márkája alatt ma sajnos nem gyártanak autókat, így a nagy felhajtásoknak és a márkanév adás-vételeinek szomorú vége lett. A Roverek pedig kiváló autók, ezt senki sem tagadhatja. Az angol autógyárak dolgozóit azzal szokták vádolni, hogy többet foglalkoznak a szakszervezeti gyűlések pontjaival, mint a minőségi munkával, de ez inkább csak azoknak a hangja, akik valamiért nem kedvelik a szigetország autóit. A Roverek utolsó sorozata a 25, 45, 75-ös sorozat volt, a CityRoverről és az MG-kről talán nem érdemes szót ejteni, mivel Magyarországon ilyenekből nincs talán egy sem.

Gépjármű adásvételi szerződés

A 25, 45, 75 sorozat egy kis, egy kis családi és nagy családi autót takarnak, így tulajdonképpen Magyarországon szinte minden igényt ki tudnak szolgálni (kivéve terepjáró, SUV és MPV, bár előbbiekre a Land Rover jó megoldás). Sajnos emellett viszont azzal a problémával szembesül, aki Rovert akar venni, hogy csak használt autót kaphat a pénzéért. Egy értéktartó, nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező autó esetén viszont ez nem probléma: Rover-minőséget kap nem Rover-áron, kell-e ennél több?

Itt most nem térhetünk ki a Rover által kitalált Land Rover márka egészen furcsa sorsára, de a Rover nevet jelenleg csak ez az egy típus (vagy brand? ahogy tetszik) képviseli. A Roverek régebbi típusai, amelyek még a százas szám különböző szorzatai alapján számozódtak, szintén nem voltak rossz autók, azonban ezeket már tíz éve nem gyártják, így csak valóban öregnek számító példányokat szerezhetünk be belőlük.

Milyen autóhitelt találhat tehát, ha használt Roverre vágyik?

Magánszemélyeknek autókölcsön- és autólízing-megoldásokat kínálunk euró vagy forint alapon, hét éves futamidővel. A forintkölcsön felvételéhez 25% önerővel kell rendelkeznie, az euróban elszámolt autóhitelhez 40% önerőt kell felmutatnia. Ha lízingelne, 5%-kal kevesebb az önerő: az árnak csak 20, illetve 35%-át kell bemutatnia forint vagy euró alapú lízingelés esetén.

Nem természetes személyeknek nyolcéves lízingkonstrukciókat kínálunk, és számukra nem csak a futamidő jobb, hanem elég 20%-os önerő is – akár euró, akár forint alapon lízingelnek. A futamidő kiválasztásakor figyeljen, hogy a jármű nem lehet a hitel lejártakor 15 évesnél idősebb. A legkisebb folyósítható összeg 300 000 ft, az autó árának pedig meg kell haladnia az 500 000 forintot – ellenkező esetben nem tudunk sem hitelt adni, sem lízingkonstrukciót kínálni. Az oldalon található hitelkalkulátorral kiszámolhatja a havi törlesztőrészletet, és utána kérheti a pontos, személyre szabott ajánlatunkat a részletek megismeréséhez. Munkatársaink további kötelezettségvállalás nélkül tájékoztatják önt.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.




Oldal