kalk.

Gyorsk.

Kiváló, olcsó, frank és euró alapú Seat-hitelek.

Seat hitelA spanyol autógyártás a Volkswagen-csoport szárnyai alatt a világ élvonalába került. A Seat egy mediterrán országbeli autó, de kiválóan alkalmas arra, hogy rombolja az a képet, amely szerint soha nem szabad venni olasz, francia és spanyol autót. A Seat autópalettáján megtalálható minden típus a kis szabadidőautótól a kategória egyik leghatalmasabb egyterűjéig, az Ibizától az Alhambráig. Ráadásul a Seat úgy árazta az autóit, hogy a legegyszerűbb felszereltség már 3 000 000 forint környékétől elérhető legyen. Ehhez persze hozzátartozik, hogy az Ibiza, vagyis a legkisebb modell nagyobb, mint a konkurens márkák legkisebb autói, így érthető, hogy az ára is magasabb. A Seat mára már egyáltalán nem az az ormótlan, kockás autó, amely egykoron volt, bár a profilváltás előtti típusok nem éppen jó hírét keltik a márkának. Ezzel együtt, ha szereti a szép dizájnt, és a sportos vezetési stílust, érdemes elgondolkodni az ilyen érzésvilágot képviselő autók közt jó áron megszerezhető Seaton.

Gépjármű adásvételi szerződés

Hogy az autót legyen miből megvenni, arról mi gondoskodunk. A magyar autóhitelpiac alapos ismeretének köszönhetően a legjobb autóhiteleket mi nyújtjuk az ügyfeleknek. Legyen szó új autóról vagy használtról, lehet ügyfelünk pozitív adós vagy KHR-listás, magánszemély vagy vállalkozó, illetve vállalkozás, mindenre van megoldás. Hogy milyen? A legjobb. A hitelkalkulátorral leellenőrizheti ezen állítás igazságtartalmát.

Ha a hitelkalkulátor által kiadott havi törlesztő összeg elnyerte a tetszését, akkor ismerkedjen meg azokkal az egyszerű feltételekkel, amelyekkel autójához juthat. Először is: 25% önerő elég, ha hitelt szeretne felvenni (lízingelésnél még jobbak a feltételek: ott csak 20% önerő kell). A fedezetet pedig a megvásárolni kívánt új vagy használt Seat képezi! A hitel felvehető euróban vagy forintban. Jelenleg az euró alapú kölcsönök biztosítják a legolcsóbb kamatot, így ezt ajánljuk arra az időre, amíg még van forint. Figyelni kell azonban az önerőre, mert, ha euróban szeretné felvenni a kölcsönt, akkor a vételár 40%-át fel kell mutatnia, és a bank csak a másik 60%-ot finanszírozza! Az autókölcsön futamideje legföljebb hét év lehet, új Seat vásárlása esetén ez nem probléma, azonban használt autó vételekor ügyeljen, hogy a kocsi nem lehet több tizenöt évesnél, amikor a hitel lejár.

A kalkulátorral számolja ki, hogy hogyan jár a legjobban, mennyi törlesztést tud vállalni havonta, és utána válassza ki a legrövidebb futamidőt és a legmagasabb hitelösszeget. A kalkulátor nagyon erős közelítéssel jó adatokat ír ki, de, ha kapcsolatba lép velünk, kollégáink tájékoztatják a pontos havi törlesztésről is, és elmondják, milyen iratok kellenek a kölcsön felvételéhez.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal