kalk.

Gyorsk.

Skoda-hitelek alacsony kamattal magánszemélyeknek és vállalkozóknak.

Skoda hitelA cseh Skoda-gyár patinás múltja és a Volkswagen-csoport szakértelme garantálja, hogy aki Skodát vesz, az nem jár rosszul. A kommunista autóipar egykori csúcsteljesítménye (amelyhez a Ladákat lehetne talán hasonlítani) ma is nagyszerű autókat állít elő, csak természetesen a kapitalista világ elvárásainak megfelelően. A Skoda mindig is odafigyelt arra, hogy minél több szegmensben jelen legyen. Régebben ez azt jelentette, hogy a traktortól a fegyveren át az autóig és mozdonyig mindent gyártottak, manapság már csupán azt jelenti, hogy a luxusautótól az egyterűig mindenfélével foglalkoznak. Egy Skoda tehát jó választás lehet, akár reprezentatív cégautót vennénk (Superb), akár családi kocsit (Roomster vagy Yeti) vagy éppen a munkához venne egy megbízható társat, Praktikot vagy Formant. A használt autók piacán a Skoda ugyanúgy megállja a helyét, ahogyan az új autók között is: az autók megbízhatóak, hosszú az élettartamuk, és akár egy vállalkozó is nyűheti őket éveken át, megbízható, hűséges munkaeszközként.

Gépjármű adásvételi szerződés

Nézzük tehát, milyen hitellehetőségeket ajánlunk Skoda-vásárláshoz! A legjobb autóhitel konstrukciókat válogatjuk össze ügyfeleinknek a piacról, hogy minél kevesebbet kelljen fizetniük, ha hitelből szeretnének autót vásárolni. Az autókölcsönök piaca folyamatosan változóban van, alaposan ismerni kell a bankok ajánlatait, ha a legjobb járműhitelt szeretné kiválasztani magának. Mi azért vagyunk, hogy a nehezét elvégezzük ön helyett. Kimazsolázzuk a legjobb hiteleket, és felkínáljuk ügyfeleinknek. A hitelkalkulátorral rögvest meggyőződhet róla, hogy valóban mi kínáljuk a legjobb kölcsönöket. Kalkuláljon, és, ha hitt a szemének, olvassa el a hitelfelvételi feltételeket!

Új vagy használt Skodájához hét éves futamidejű (nem természetes személy esetén nyolc éves) autóhitelt kínálunk. A hitel felvehető forintban, ebben az esetben 25% önerőre van szükség (lízing esetén 20% önerő is elég). Mivel manapság a forint hitelek már nem olyan drágák, alaposan érdemes megfontolni ezt a lehetőséget is, főképp annak fényében, hogy az euró alapú kölcsönfelvételhez az autó vételárának 40%-át kell felmutatni önerőként! (Lízing esetén itt is 5%-kal kevesebb önerő szükséges.)

A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, az autó vételárának pedig legalább el kell érnie az 500 000 forintot. Az általunk kínált Skoda-hitelek esetében a bank az autó EuroTax-értékét figyelembe véve folyósítja a hitelösszeget. Használja tehát a kalkulátort, számolja ki a havi törlesztést, és utána kérje munkatársaink segítségét a hitelfelvételhez.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal