kalk.

Gyorsk.

SsangYong autók hitelre, alacsony törlesztéssel, kiváló feltételekkel. A legjobb autókölcsönök a legjobb feltételekkel a legjobb helyről: ezt nyújtjuk ügyfeleinknek.

SsangYong hitelA SsyangYong a második legkisebb koreai autógyár (a legkisebb egy nevesincs, soha nem hallott cég, a Renault Samsung Motors, amelynek Magyarországon nagy valószínűség szerint egyetlen autója sem fut. Mielőtt mosolyognánk azon a válaszon, hogy „Samsung autóm van”, a SsangYong jelentése ’kettős sárkány’, tehát jobb, ha nem is tudjuk mit jelent, mert csak az iszonyatos kínai gagyik jutnak eszünkbe az ilyenekről. A SsangYong koreai autógyár hiába kicsi, autói hatalmasak. Az ötméteres terepjárók és pick-upok jelentik a gyár valódi terepét, ebben a szegmensben gyártanak olyan autókat, amelyek bizony megütik a világszínvonalat. A SsangYongok belülről szépek, kívülről viszont inkább feltűnőnek mondhatjuk őket. Ez különösen igaz a Rodiusra, amely a Fiat Multipla mellett bizonyára minden idők egyik legrondább autója. Pontosabban úgy néz ki, mintha nem is egy autó lenne, hanem kettő, vagy mintha a tervező meggondolta volna magát menet közben. Ez viszont semmit sem von le az autó értékéből, és látnunk kell, hogy a SsangYong járművei az európai és az amerikai piacot is megcélozták, mivel ennek megfelelő dizájnt készítettek hozzájuk.

Gépjármű adásvételi szerződés

Az Actyon, a Rexton, a Kyron és a Rodius tehát a legnagyobb SUV-ok közé tartoznak (pontosabban már megint egy új kategória a BMW SAV-ja után a SsangYong bevezette a SUT elnevezést, de ennek semmilyen jelentősége sincs). Egyetlen típus lóg csak ki a sorból, a Chairman, amely a luxuslimuzinok kategóriájában indul, de sajnos hazánkban nem forgalmazzák.

A SsangYong megvételéhez nem csak elhatározás, hanem pénz is kell. Ebben segítünk mi. Magánszemélyeknek jármúkölcsönt és lízinget kínálunk euró vagy forint alapon, a futamidő hét év. Forint alapú kölcsön feltétele 25% önerő, az euróhitelhez 40%-os önerő kell. Ha lízingelne, kedvezőbb feltételeket kínálunk: új vagy használt SsangYongja megvásárlásához 20% önerő szükséges forintlízingnél és 35% euró alapú lízinghez.

Nem természetes személyeknek kiváló lízinglehetőséget nyújtunk SsangYongjuk megvásárlásához: a legnagyobb futamidő itt nyolc év, az önerő pedig 20% – euró vagy forint alapú lízingszerződésnél is. Ha használt autót venne, figyeljen, hogy a futamidő végén sem lehet autója 15 évesnél öregebb – legyen szó hét vagy nyolc éves hitelről vagy lízingről. A legkisebb felvehető kölcsön 300 000 ft, a megvenni kívánt használt autó értéke pedig legalább 500 000 forint kell, hogy legyen.

A hitelkalkulátor segítségére lesz, hogy kiszámolja a havi törlesztést. Ha a kalkulált törlesztő részlet megfelelő, pontos számításért és a részletekét kérje munkatársaink megkeresését. Ők telefonon vagy e-mailben válaszolnak a kérdéseire. A hitelkalkulátor nem teljesen pontos adatokat szolgáltat: az MNB alapkamatát vagy a forint árfolyamának változásait követik a kamatok. A kalkulátor előzetes hitelkalkuláció céljára ezzel együtt alkalmazható, mivel a különbség a számolt és a végső, valódi összeg között csak néhány száz forint havonta.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal