kalk.

Gyorsk.

Toyota-hitel olcsón, alacsony törlesztéssel magánszemélyeknek és vállalkozóknak a legjobb helyről.

Toyota hitelA Toyota autói önmagukban is külön osztályt képeznek. Ha hozzávesszük a Lexust, amely a japán autógyár luxusautója, valóban elmondhatjuk, hogy az autópiac minden területén megtalálhatók a Toyota autói, és mindenhol a legjobb minőséget képviselik. A Toyota a megbízhatóság mintapéldája. Autóik semmiképpen sem mondhatók izgalmasnak, inkább a tipikus japán életérzést képviselik: nyugalom, elegancia, kiszámíthatóság. De nem kell mindenkinek Alfa Romeóval száguldoznia, vagy egy drága, dizájnos és borzasztóan gyenge színvonalat képviselő angol talicskával (nyilván nem a Rolls-Royce-ról van szó) próbálkoznia eljutni valahonnét valahova. A japán autógyártás csaknem minden terméke magas szintet képvisel, az egyetlen kakukktojás a Nyugat Trabantja (vagy Japán autó lévén a Keleté?), a mi nagy szívfájdalmunk, a Suzuki. Ők viszont kiváló motorokat csinálnak, de ez most nem tartozik ide. A Toyota mindenhol megállja a helyét, és tulajdonképpen az autógyár megengedi magának azt, hogy saját magának csináljon konkurenciát: a Yaris az év autója volt, de ott az Aygo, a Corolla és az Auris és egymás vetélytársai. Annál jobb, gondolhatja a vevő, legalább még a Toyotán belül is van miből választani – elég kevés autógyár mondhatja el magáról, hogy több autót is gyárt azonos fogyasztói igényeknek.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Toyota azonban nem igényel különösebb dicséretet, hiszen mindenki tudja, miről beszélünk. Annál inkább fontos lehet a megfelelő hitelről beszélni – hogy ön minél olcsóbban juthasson hozzá az autójához. A mi feladatunk, hogy a legjobb autóhiteleket felkutassuk és felkínáljuk önöknek. A hitelpiac változásait figyeljük, és ha jó hitelt találunk, arra azonnal lecsapunk.

Toyota-hitelek: a kölcsönt felveheti forintban vagy euróban. A forinthitelek felvételéhez 25% önerő szükséges, illetve, ha lízingelni szeretne, akkor 20. Ugyanez euró alapú hitelnél sokkal rosszabb: ekkor 40% önerő kell a kölcsön folyósításához (lízingeléshez 35%). Az euró alapú hitelek kamata alacsonyabb, mint a forinthiteleké, de a választás önre van bízva – pontosabban a pénztárcájára. Nem természetes személyeknek csak lízingkonstrukciókat kínálunk euró vagy forint alapon, mindkét esetben 20% önerővel. Míg magánszemélyek hét évre vehetnek fel hitelt (és az autó nem lehet a futamidő végén 15 évesnél idősebb), addig cégek, vállalkozók nyolc éves futamidőt kapnak.

A legkisebb hitelösszeg 300 000 forint, és az autó árának meg kell haladnia az 500 000 forintot. A hitelkalkulátorral kiszámolhatja előzetesen, hogy mekkora lesz a havi törlesztés. Munkatársaink pedig elintéznek minden további papírmunkát.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal