kalk.

Gyorsk.

Motorhitel - motorvásárlási hitel igénylése

A motorvásárláshoz pénz is kell, ha máshogyan nem, akkor motorhitelből, amelytől manapság sokan ódzkodnak. Mi vagyunk a megoldás.

KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi motorhitelt kíván felvenni?
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 12 éves lehet.
Futamidő: A motorhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy a motorhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A motorhitel kifejezés alatt számos különböző hitelfajtát értünk. Vannak azonos elemei az ebbe a halmazba tartozó kölcsönöknek: mindegyik felvehető forintban és euróban is, és felveheti vállalkozó, magánszemély vagy vállalkozás.

Az egyes fajtákra rátérve: a motorhitelek közé tartozik elsősorban a klasszikus motorhitel vagy más néven motorkölcsön, amikor a hitelfelvevő a kihelyezett összegből vesz meg egy új vagy használt kétkerekű járművet. A hitelfelvételhez a motornak rendelkeznie kell rendszámmal (ezt ma már minden komoly motor teljesíti), valamint két fontos megkötés: a megvenni kívánt jármű nem lehet nyolc évesnél idősebb, és a motorhitel lejártakor sem lehet több tizenkét évesnél. Cégünk BAR- és KHR-listásoknak és kínál kedvező motorhiteleket. A feltételek pontosan ugyanazok, mint a sima motorhitel esetén, csak több papírra és kezesre van szükség. Erről munkatársaink tájékoztatják önt, ha igénybe kívánja venni a szolgáltatásunkat.

A motorhitel kiváltására használt kölcsön már a kevésbé használt és ismert hitelek közé tartozik: ha önnek drága, rossz motorhitele van, havonta sokat fizet, nézze meg a honlapunkon található kalkulátort, és keressen egy olyan hitelt, amellyel jobban jár. Elképzelhető, hogy egyszerűen egy új, jobb kondíciókkal rendelkező motorhitel felvételével is csökkenteni tudja a havi törlesztést, de ha nem, akkor válasszon minél hosszabb futamidőt, hogy így mérsékelje a havi terheket.

Kínálunk ezen kívül még motorra felvehető gyorskölcsönt: ilyen esetben ön zálogtárgyként használja a motort, amely értékének 60-80%-át megkaphatja kölcsönként. A jármű tulajdonjoga természetesen az öné marad! A fedezetül szolgáló motorkerékpár legföljebb nyolc éves lehet, a motorkölcsön lejártakor pedig 12. A motorhitel maximális futamideje hét év – természetesen az előbbieket is figyelembe kell meghatározni a futamidőt.

Végül figyelmébe ajánljuk motorlízing konstrukcióinkat: a lízinggel a banki hiteleknél többnyire sokkal jobb feltételekkel juthat hozzá motorjához. Az ügyintézés rugalmas, egyszerű, és jobban figyelembe veszi az ügyfél igényeit, mint a sokszor személytelen bankok.

A fenti motorhitel kalkulátor használatával fel tudja mérni, hogy melyik hitelt milyen havi törlesztéssel tudná felvenni. Ha elnyerték a tetszését a motorhitel kalkulátor kitöltése után kollégáinktól kapott számok, már indíthatja is a folyamatot.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal