Egyszerűen

Eurotax katalógusérték, kalkulátor ingyen?

Lehetőséget kínálunk látogatóinknak, hogy megtudják, mennyit ér autójuk az Európa-szerte finanszírozók által általánosan elfogadott eurotaxGLASS'S katalógus alapján. Csupán egy rövid kérdőívet kell kitölteni, mi a megadott adatok alapján elvégezzük a hitel kalkulációt, amely tartalmazza a gépkocsija értékét is. Az eredményről e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk.

De mi is valójában az Eurotax katalógus, miért lehet fontos annyira egy, ebben a rendszerben elvégzett kalkuláció? Az Eurotax katalógust, illetve a benne lévő adatokat nevezhetjük szabványnak, hiszen minden európai forgalmazású személyautó, motorkerékpár és teherautó helyet kapott benne. Az adatbázist havi rendszerességgel frissíti az EurotaxGLASS'S, így minden egyes Eurotax kalkuláció a lehető legpontosabb. Az elmúlt évtizedekben a rendszer egyre nagyobb jelentőséget kapott, így ma már egy autókkal kapcsolatos banki vagy biztosítási számításhoz, becsléshez az Eurotax értékelés elengedhetetlen. Különféle felmérések egyöntetű tanúsága szerint az autókereskedők mintegy 90%-a veszi igénybe az Eurotax rendszert.

Vissza a többi autós, pénzügyi hírhez »

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Gépjármű adásvételi minta szerződés (letöltés) »

A gépjármű adásvételi szerződés megalkotása első pillantásra nem tűnik bonyolultnak, ám ha nem felelünk meg bizonyos tartalmi kritériumoknak, akkor a szerződés nem lesz érvényes.




Facebook
Oldal