Egyszerűen

Autóhitel piac - mire figyeljünk?

Az autókölcsönök területén illendő odafigyelni a folyamatos változásokra, és emellett arra is, hogy az állandóan megújuló kínálatból a legjobb autóhitelt találjuk meg. Ha nem szánunk elég időt a tájékozódásra, amikor autóhitelt veszünk fel, vagy autólízingelési szerződést kötünk, esetleg motort vásárolunk vagy kisteherautót a cégnek, évekre kellemetlen kiadásokat jelentő helyzetbe manőverezhetjük magunkat.

Ezt mindenképpen meg kell előzni, és rá kell szánni néhány percet, hogy a piac legjobb hiteleit találjuk meg egy olyan beruházás előtt, amit az autófinanszírozással megvásárolt gépjármű megvétele jelent. Hogy miért mondhatjuk azt, hogy a legjobb motorhitel, autókölcsön és így tovább megtalálása csupán néhány perc, miközben az előbb azt írtuk, hogy elég időt kell szánunk a legjobb hitelkonstrukciók megtalálására? Az ellentmondás feloldása egyszerű: ha ön saját maga szeretné megtalálni a legjobb autóhitelt (vagy kedvező autólízinget), az komoly energiát és sok időt igényelhet. Nem csupán a bankok ajánlatainak áttekintése tart sokáig. Érdemes a THM mellett végignézni az apróbetűket, ami hihetetlen erőfeszítés, ha valaki munka mellett (után, szerencsésebbek persze közben) szeretne a legjobb autóhitel, motorhitel, teherautó hitel nyomára bukkanni. Mi viszont azért vagyunk, hogy átfogjuk a hitelpiacot, ismerjük a legjobb a hiteleket, és ügyfeleink megelégedésére segítsünk összepárosítani a leendő adóst a neki legjobb kölcsönnel. Az autóhitel piac régen több már, mint új vagy használt járművek vásárlásához folyósított kölcsönök összessége. Olyan, régebben ismeretlen hiteleket találtak ki a bankok, mint a hitelkiváltás, az autó (vagy motor, teherautó, haszonjármű) által fedezett gyors hitel, mely személyi kölcsön helyett nyújtható, mivel a több száz százalékos THM-ekkel dolgozó személyi hitelek helyett jóval kedvezőbb feltételek mellett kínál pénzt. Az autóhitelek tehát ma már olyan széles palettát ölelnek fel, hogy nem is nevezhetők autóhitelnek, inkább járművekkel kapcsolatos kölcsönök halmazának.

Vissza a többi autós, pénzügyi hírhez »

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Gépjármű adásvételi minta szerződés (letöltés) »

A gépjármű adásvételi szerződés megalkotása első pillantásra nem tűnik bonyolultnak, ám ha nem felelünk meg bizonyos tartalmi kritériumoknak, akkor a szerződés nem lesz érvényes.




Facebook
Oldal