Egyszerűen

Tudnivalók az autókölcsönökről

Új autó, használt autó, személygépkocsi, kishaszonjármű, teherautó – szinte minden típusú gépjárművet beszerezhet akár kölcsön felvételével is.

De ha egyet ért velünk abban, hogy nem mindegy, milyen autót vesz, abban is megállapodhatunk, még kevésbé mindegy, hogy mennyiért! Ha kölcsönre vásárol meg egy autót, sajnos számolnia kell azzal hogy az drágább lesz, mintha készpénzben venné meg. Azonban egyáltalán nem mindegy, mennyivel fizet többet.

Egy rossz autóhitel felvétele évente több ezer forinttal rövidítheti meg Önt, akár a kocsi KGFB-biztosítása is megspórolható lenne az elpocsékolt összegen. És akkor még nem is beszéltünk arról, ha például hét éves részletfizetésre veszi meg autóját. Egy jó és egy rossz autóhitel közti különbség ilyenkor elég komoly összeget is kitehet… Ennek a problémának az orvoslására hoztuk létre ezt a honlapot. Hogy Ön a legjobb autóvásárlási kölcsönhöz jusson hozzá anélkül, hogy ezért különösebben tennie kellene.

Nem kell magyaráznunk, hogy Önnek miért jobb, ha kevesebbet fizet havonta. Nekünk pedig nincs jobb reklám, mint a visszatérő, hírünket öregbítő ügyfél! Mi folyamatosan figyeljük a legjobb hiteleket, a honlapunkon található leírást ennek megfelelően változtatjuk, ha valami fontos történt az autókölcsönök piacán.

Jelenleg a következő feltételekkel kínálunk Önnek hitelt: csupán 25% önerőt kell befizetnie (HUF alapon), a megvenni kívánt autó lehet új vagy használt, de nem lehet régebbi 14 évesnél, a futamidő egy és nyolc év közt változhat (magánszemélyeknél a futamidő maximuma hét év), az autókölcsön felvehető forintban vagy euróban, nem kell kötelezően cascót kötnie, ha nem akar plusz költségeket, az autó maga szolgál fedezetül a bank számára, tehát nincs szükség semmiféle egyéb fedezeti ingatlanra vagy ingóságra. Használja az online autókölcsön kalkulátorainkat, ismerje meg kollégáink által a kínált autóhitel törlesztőrészleteit. Ha vállalhatónak tartja a hitel jelentette terheket, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Vissza a többi autós, pénzügyi hírhez »

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Gépjármű adásvételi minta szerződés (letöltés) »

A gépjármű adásvételi szerződés megalkotása első pillantásra nem tűnik bonyolultnak, ám ha nem felelünk meg bizonyos tartalmi kritériumoknak, akkor a szerződés nem lesz érvényes.




Facebook
Oldal