Egyszerűen

Miért hasznos a kalkulátor?

Manapság sajnos gyakran megesik, hogy a bankok segítségére szorulunk - bármennyire is próbáljuk elkerülni a hitelfelvételt, eljöhet az a pont, ahol csak ez a végső megoldás, különösen gépjármű vásárlásakor, mivel az emberek többsége nem rendelkezik több millió, de még akár többszázezer forinttal sem, amit erre tudna fordítani.

Ilyenkor józan ésszel természetesen számtalan dolgot kell mérlegelni. Napi, heti, havi kiadásainkat, ehhez tartozó bevételeinket és természetesen az előre nem látható költségekkel is számoljunk - ezek bármikor keletkezhetnek és mint tudjuk, általában a legrosszabbkor jönnek. Még ha van is rendszeres jövedelmünk és munkahelyünk biztosnak tűnik, akkor is legyünk óvatosak és egy autóvásárlás miatt ne verjük magunkat meggondolatlan, megváltozott anyagi helyzet miatt már esetleg teljesíthetetlen kiadásokba, mert megszerzett autónkat is elveszthetjük és az addig befizetett pénzünk és elvész. Hogyan tudunk a legegyszerűbben és díjmentesen tájékozódni, hogy nagyjából mire számíthatunk? Ebben segít nekünk az autóhitel kalkulátor! Használata rendkívül egyszerű. Gyakorlatilag egy online űrlapról van szó, ahol ki kell töltenünk az igényelt hitelösszeget, kiszemelt autónk évjáratát (év/hó), futamidőt, valamint meg kell jelölnünk szereplünk-e a KHR rendszerben. Ezen adatok megadása után még nem kapjuk meg a törlesztés összegét. Ez az űrlap továbbításra kerül egy hozzáértő hitelügyintéző munkatárshoz, aki telefonon vagy emailben felkeres minket és az aktuális konstrukciók ismeretében elmondja a kapott összeget. Ez természetesen semmiféle kötelezettséggel nem jár, de legalább van egy támpontunk, ahonnan kiindulva tudunk tervezni és ha túl magasnak tartjuk az autóhitel kalkulátor kitöltése után kapott összeget, végiggondolhatjuk, hogy esetleg hosszabb futamidőt igénylünk vagy kisebb hitelösszeget illetve keresünk egy másik autót, amit biztonsággal vállalhatunk. Természetesen lehet ennek az ellenkezője szerint is módosítani. A lényeg, hogy mindenképp hasznos az autóhitel kalkulátor - ez legyen az első lépés. Díjmentes és nem jár kötelezettséggel, viszont nagy segítség ha megfontoltan szeretnénk dönteni.

Vissza a többi autós, pénzügyi hírhez »

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

ÜZEMANYAG­ÁR-KERESŐ

Gépjármű adásvételi minta szerződés (letöltés) »

A gépjármű adásvételi szerződés megalkotása első pillantásra nem tűnik bonyolultnak, ám ha nem felelünk meg bizonyos tartalmi kritériumoknak, akkor a szerződés nem lesz érvényes.




Facebook
Oldal