kalk.

Gyorsk.

Teherautó hitel, haszongépjármű hitel

A teherautó finanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5 tonna össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik, haszongépjárművek hitelre történő megvásárlására. Az egyszerűsített hitelbírálatnak köszönhetően a teherautó hitel akár egy hét alatt folyósításra kerül.

Teher autó hitelA teherautó hitel magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt elérhető, cascós és cascómentes konstrukcióban is. A finanszírozás formája hitel vagy lízing egyformán lehet, forint és deviza alapon is felvehető. A vásárláshoz a körülményektől függően 25-40% önerőre van szükség, a teherautó hitel futamideje legfeljebb hét év lehet. Fontos eltérés a személyautókra igényelhető autóhitellel szemben, hogy míg azoknál a futamidő végén a jármű életkora maximum 15 év lehet, addig a teherautóknál ez a határ 12 év, tehát legfeljebb tizenegy éves teherautó, kishaszongépjármű vonható be a finanszírozásba. A jármű Eurotax-értékének általában 60-80%-a finanszírozható, de egyedi döntés alapján ez a határ akár magasabb is lehet.

TEHERAUTÓ HITEL KALKULÁTOR

Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi teherautó hitelt kíván felvenni?
Évjárat: év / A megvásárolni kívánt jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 12 éves lehet.
Futamidő: A kishaszongépjármű hitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy a teherautó hitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Kérdése van? Böngéssze oldalunkat, minden lényeges kérdésre választ kaphat! Telefonszámunk: 06706089363

A minimális hitelösszeg 400 000 Ft, további megkötés, hogy a megvásárolni kívánt haszongépjármű, teherautó vételára legalább 700 000 Ft legyen. Az ügyintézés a személyautó hitelek esetében megszokotthoz hasonlóan gyors és egyszerű, az ügyintézés nem teher többé, munkatársaink minden szükséges információval ellátják, tegye fel kérdéseit bátran!

Kisteherautó hitel

A vállalkozók, kisebb-nagyobb vállalkozások mostanában nem tolonganak hitelért, hogy teherautót vásároljanak maguknak. A 2009-es év az autóeladások területén soha sem látott visszaesést hozott, és ez jellemző volt a személyautók tekintetében éppen úgy, mint a kisteherautóknál (vagy akár a nagyobb járművek eladási statisztikáit is idevehetjük, a tendencia ott is érvényesült).

A vállalkozások a krízis miatt nem mertek nagyobb kiadást tervezni, a járműpark sokszor húzta a rövidebbet egy költségcsökkentő terv összeállításakor. Pedig van megoldás: olcsón, kedvező feltételekkel is hozzájuthat a kishaszongépjármű hitelhez. Ha pedig már megvan a teherautó, akkor annak védelme érdekében elengedhetetlen a jó minőségű teherautó ponyva beszerzése, ami lényegesen meghosszabbíthatja az egyes alkatrészek élettartamát.

A piacon alaposan körül kell nézni, mivel elképzelhető, hogy drágán megfizetjük a kamatot, ha tájékozatlanok vagyunk, és egy olyan teherautó hitelt veszünk fel, amely csak arra jó, hogy utána a hitelkiváltó hitelek piacával is közelebbről megismerkedjünk.

A teherautó hitelt igényelhetjük új vagy használt járművekhez, magánszemélyként és vállalkozóként is. Természetesen a manapság szokásos gyakorlatnak megfelelően felvehető euróban vagy frankban is, forintban egyáltalán nem ajánlott (noha lehetőség van rá). A hitelbírálat egyszerű, gyors.

Legalább 25% önerőt kell tudni felmutatni, a többi 75%-ot a bank finanszírozza.

Ha fenti feltételek elnyerték a tetszését, használja a hitelkalkulátort, töltse ki az űrlapot, ezzel kapcsolatba lép munkatársainkkal, akik részletes, személyre szabott ajánlatot készítenek önnek.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal