kalk.

Gyorsk.

Audi olcsó hitellel vagy lízinggel, kedvező feltételekkel, barátságos ügyintézéssel, használtan vagy újan? Itt a megoldás!

Audi hitelAz Audi a Volkswagen csoport csaknem 100%-os tulajdona. Ez talán sokakat meglep, ezért is érdemes ezzel kezdeni a bemutatást. Ezzel együtt az Audinak nem sok köze van a Volkswagenhez, a gyár önjáró, megtartotta önállóságát az elmúlt évtizedekben is (ehhez pedig hozzátesszük, hogy a Volkswagen csoport pedig a Porsche tulajdona, úgyhogy igazából ember legyen a talpán aki itt kiigazodik). Az Audi talán a legszélesebb termékpalettával rendelkező gyár. Ha nem úgy vesszük, hogy például a Volkswagen csoport autói egynek számítanak, akkor bizonyosan az Audi gyártja a legtöbb féle autót. 2010-ben az általuk gyártott húsz (!) különböző típussal nem csak a mostani piacon egyedülállóak, de az autógyártás történetében sem nagyon lehet még egy gyárat találni, amely húsz különböző autótípust gyártott volna párhuzamosan.

Gépjármű adásvételi szerződés

Az Audi a legkisebb autók piacáról sajnos pár éve kiszállt, azonban az A sorozat ezen kívül minden igényt kielégít az egészen kis családi autóktól kezdve az A6-os SUV-ig. Ha valamire az A sorozatból nem találnánk megoldást, akkor a TT roadsterjei vagy a Q sorozat autói betömik a lyukakat. Ha még ez sem lenne elég, akkor nézzünk körül az S és RS szegmensben is.

Az Audi különlegessége, hogy nagy teljesítmény mellett is megbízható, kényelmes és ugyanakkor sportos autók. A gyár célja minden olyan elemet ötvözni, amitől egy autó jó lesz: szépség, lendület, erő, kényelem, biztonság, megbízhatóság.

Bár ritkán szoktak róla beszélni, az Audik fenntartása nem filléres dolog. Egy ilyen autó alkatrészei sokba kerülnek, a szervizköltségek sem olcsók, nem is beszélve arról, hogy az Audi még gyárt 5000 ccm-is motorokat, amelyeknek a fogyasztására inkább nem térünk ki.

Térjünk ki viszont a hitelekre ill. lízingre, amelyekkel megveheti Audiját. Egy kiváló autóhoz legalább olyan jó autókölcsön vagy lízing-konstrukció illik. Mi tudjuk, hogy a legjobbat adjuk, ön pedig kipróbálhatja például a kalkulátorral, hogy így van-e. Az összegek mellett a feltételek is fontosak, lássuk tehát:

Magánszemélyeknek kölcsönt és lízinget kínálunk euró vagy forint alapon, hétéves futamidővel. A forint alapú kölcsön felvételéhez 25% önerő szükséges, az euróshoz viszont már 40%. Ha lízingelne kölcsön helyett, sokkal enyhébbek a követelmények: 20, illetve 35% önerő kell, attól függően, hogy forint vagy euró alapon lízingeli Audiját. Nem természetes személyeknek lízingelési lehetőséget kínálunk: nyolc év futamidővel, és mindössze 20%-os önerővel – akár euró, akár forint alapú a hitele. A jármű a hitel lejártakor nem lehet 15 évesnél öregebb. A legalacsonyabb hitel- vagy lízingösszeg 300 000 ft, és csak akkor tudjuk folyósítani ezt is, ha az autó legalább 500 000 forint értékű. A kalkulátorral számoljon havi törlesztést, és utána kérjen személyre szabott ajánlatot munkatársunktól.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal