kalk.

Gyorsk.

Olcsó Dacia-hitel ingyenes ügyintézéssel magánszemélyeknek és vállalkozásoknak? Lízing? Megtalálta a legjobb megoldást!

Dacia hitelNehéz elkezdeni egy olyan cikket, amelyben az ember a Daciákról akar írni, főleg, mert ezeknek az autóknak már nem sok közük van egykori keleti ősükhöz. Bár azok a Daciák hihetetlenül kényelmesek voltak (hiába, a francia vér), azért probléma is akadt velük éppen elég. Az új Daciák, amelyek a Renault hagyományain épültek, egészen más kategóriát képviselnek.

Gépjármű adásvételi szerződés

A piacon valójában keleti szomszédunk autóinak még nem sok alkalma nyílt bemutatkozni. A hétszemélyes vagy munkaautónak is használható hatalmas Logan és a Sandero túl kevés ahhoz, hogy meghódítsa a piacokat, bár jó, ha tudjuk, hogy azokban az országokban, ahol a Dacia nem szitokszó (tehát Nyugaton), az autók valóban jól fogynak. Néha még láthatunk is vonatszerelvényeket átgurulni az országon, hogy Nyugat-Európába vigye a Renault gyár keleti leányvállalatának termékeit.

A Dacia ráadásul egy tekintetben verhetetlen: nincs még egy ilyen olcsó autó a piacon. A Logan és a Sandero bőven hárommillió alatt megszerezhetők újonnan, klímával és extrákkal, tehát egyszerűen nem lehet ennél olcsóbban akkora autóhoz jutni, mint a hétszemélyes, hatalmas Logan. Természetesen egy olcsó autó megvételéhez is szüksége lehet hitelre (sokszor jobb is hitelre, lízingre venni autót, mint készpénzre), és itt jövünk mi. Cégünk arra esküdött fel, hogy összeszedi a legjobb autóhiteleket és autólízing-konstrukciókat, amelyek csak a piacon találhatók.

A hitelkalkulátorral ön is megnézheti, hogy mennyibe kerülne havonta, ha autókölcsönből, autólízinggel finanszírozná új vagy használt Daciáját. Nézzük a további részleteket is!

Daciájához hét éves futamidőre tudunk hitelt biztosítani. Ha nem magánszemélyként igényel hitelt, akkor nyolc év, de cégként csak lízingkonstrukcióban tud kölcsönt felvenni, igaz, nyolc évre. A megvenni kívánt autó egyik esetben sem lehet több 15 évesnél, amikor a futamidő lejár. A hitel igényelhető forint alapon, ekkor 25% önerővel megveheti a Daciát (lízing esetén 20%). Ha viszont euró alapot választ, akkor 40% önerőt kell felmutatnia (autó lízing esetén 35%). Bár forint alapon valamivel magasabb a kamat, az önerő sokkal kevesebb, így tulajdonképpen a forinthitel jobb. Ha az alapkamat tovább csökken, és a bankok is elkezdik megpróbálni visszahódítani ügyfeleiket, akkor pedig még további közeledés várható a forintos és eurós hitelek kamataiban.

A hitelkalkulátorral már most is kiszámolhatja, mekkora törlesztésre számíthat. Ha elnyeri tetszését az összeg, kérje munkatársaink megkeresését, és mi segítünk a hitelfelvétel minden lépcsőjét végigjárni.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal