kalk.

Gyorsk.

Olcsó Fiat-hitel, Fiat-lízing alacsony törlesztéssel magánszemélyeknek és nem természetes személyeknek egyaránt.

Fiat hitelFehler in allen Teilen? Ezek az idők már régen elmúltak, ha egyáltalán léteztek valaha. Kérdéses, hogy egyáltalán voltak-e valaha olyan idők, amikor a Fiat gyár termékei az ipari hulladék kategóriába tartoztak, vagy ez csak a németek találmánya. Hogy miért pont a németeké? Azért, mert ők rendelkeztek olyan autógyártással, amelynek az olaszok konkurenciát jelenthettek volna. Meg a franciák, mondhatnók, de ne feledjük, a németek másik célpontja a franciák voltak. Aki életében nem ült még gall autóba, az is nagyon jól „tudja”, hogy a francia autók megbízhatatlanok. A propaganda a német nemzet erős iparága volt és az ma is…

Gépjármű adásvételi szerződés

Ha tehát Fiatot venne hitelre vagy autólízing-konstrukcióban, vegyen nyugodtan. A fenntartási költségei nem magasak, a gyár palettája széles (főleg, ha a régebbi modelleket is idevesszük, mert nem feltétlenül kell új Fiatot vennünk). A Fiat Lineát bármelyik autógyár megirigyelhetné, gyönyörű, dinamikus formája és fantasztikus extrái semmivel sem maradnak el a világ élvonalától, de ott van az új Fiat 500 is, amely az év autója lett, kicsi, kompakt, és varázslatos autó. A Fiat legcsúnyább és – nyugodtan írhatjuk – imádott autója, a Multipla olyan családi autó, amely után a tulajdonosnak meg sem fordul a fejében, hogy valaha mást vegyen. De az olasz autógyár a Doblóval, Scudóval is nagyot alkotott: manapság már nem lehetnek lyukak egy autógyár palettáján, így a Fiat is igyekszik lefedni minden létező típust.

Ha ön is úgy látja, hogy a Fiat egy jó autó, és mondjon bárki amit akar, kell önnek, akkor segítünk előteremteni az anyagiakat is. A legjobb autóhitel ill. lízing konstrukcióhoz hozzájutni meglehetős fáradozással jár, azonban mi összeszedtük a legalacsonyabb kamatozású kölcsönöket: a hitelkalkulátorral leellenőrizheti, hogy máshol olcsóbb autókölcsönhöz juthat-e. És akkor lássuk a feltételeket:

A Fiat-hitelt felveheti forintban, ekkor 25% önerő szükséges (autólízing esetén 20%). A futamidő pedig hét év. Ha nem természetes személyként venne fel hitelt, például egy Fiat haszonjárműhöz, akkor csak lízingelni tudja a járművet, ebben az esetben viszont 20% önerő is elég. Ezzel szemben az euró alapú hiteleknél 40% önerő szükséges, illetve lízing esetén 35%. Mivel a forint alapú hitelek már közel sem olyan drágák, mint voltak, érdemes elgondolkodni egy forint alapú hitelen.

A megvásárolt autó árának el kell érnie az 500 000 forintot, a legkisebb hitelösszeg pedig 300 000 forint lehet. Fontos még, hogy Fiatja nem lehet 15 évesnél idősebb a futamidő végén, tehát a futamidőt körültekintően kell megválasztani.

A hitelkalkulátorral előzetesen utánaszámolhat mindennek. Ha a kalkulált törlesztés megfelelő, segítünk Fiat-hitele, -lízingje elintésében! Csak kérje munkatársaink segítségét.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal