kalk.

Gyorsk.

Alacsony kamatú Mercedes-autóhitelek könnyen teljesíthető feltételekkel csak tőlünk! Az online hitelkalkulátorral számítson havi törlesztést, és utána kérje munkatársaink segítségét az ügyintézéshez.

Mercedes hitelVajon mit lehetne röviden írni arról az autómárkáról, amelynek jelképe, a háromágú csillag az egész világon ismert, és némi megingásokkal együtt is egyet jelent a minőséggel és a luxussal? Kell-e ecsetelni bárkinek is, hogy mit jelent egy Mercedest vezetni – vagy talán hogy (sokunk számára) mit jelenthet egy Mercedest vezetni? Az abszolút csúcsminőség, a német precizitás, a szépség – minderre szinonima a Mercedes, amely az európai autógyártás csúcsa, és a világon is csak kevés márka van, amely felér hozzá, és a dobogón holtversenyben együtt állhat vele a legfelső fokon. A Mercedes minden autója külön tanulmányt érne, és szerencsére lenne miről írni. A legkisebb A-osztályú kisautótól kezdve a V-osztály (Vaneo, Viano, Vito) autóiig, a terepjárók között etalonnak tekinthető, évtizedeken át tökéletesen működő tankokig, a G-osztály autóiig, és persze nem felejtkezhetünk meg a luxusautókról, az S-osztály lélegzetelállító szépségű tagjairól, amelyeknek bemutatásához csak képekkel mernénk nekifogni, mert a szavak semmit sem mondanak el ezekről az autókról.

Gépjármű adásvételi szerződés

Többet mond mindennél a „zöldségesmerci”, vagyis a C-osztály régi gépei, amelyek szintén évtizedekig szolgálják ki őket bizonyára nem túlságosan kímélő gazdáikat. És milyen minőséget is nyújthatna egy olyan autó, amely azokra a vásárlókra van bízva, akik nem rettennek meg egy 2,5-3, vagy akár 6 literes motor fogyasztásától? Természetesen a legjobbat.

A Mercedes az az autó, amelynél ugyanolyan nyugalommal vehetünk használtat, mintha újat vennénk. A tapasztalatok szerint egy Mercedes blokkjába sok százezer kilométert lehet beletenni gond nélkül, nem véletlen, hogy Németországban (meg persze másutt is) a taxisok előszeretettel választják - azok is, akik nem a legdrágább hotelekből szállítják az ügyfeleket, és nem reprezentációs céllal vesznek Mercedest maguknak.

Nézzük a Mercedes-autóhitelek feltételeit! Egy ilyen autóhoz kevés pénzért nem lehet hozzájutni, viszont alacsony kamatú hitellel mégis enyhíthető a pénzügyi prés nyomása, amelyet egy rossz autókölcsön felvétele után érezhetnénk.

Magánszemélyeknek kölcsön- és autólízing konstrukciókat kínálunk euró vagy forint alapon, legföljebb hétéves lejárattal. A forint alapú autó kölcsön felvételéhez 25% önerő kell, az euróshoz pedig 40%. Ha lízingelne inkább, jóval kedvezőbbek a feltételek: 20, illetve 35% önerőt elég felmutatni, attól függően, hogy forint vagy euró alapon lízingeli a megvenni kívánt kocsit.

Nem természetes személyek kiváló feltételekkel lízingelhetik Mercedesüket: a futamidő nyolc év, a szükséges önerő pedig csak 20% – és ez így van, akár euró, akár forint alapon számolják az autólízing díjat. A jármű a futamidő végén nem lehet 15 évesnél idősebb – erre ügyeljen a futamidő kiválasztásakor! A legalacsonyabb kölcsönösszeg 300 000 ft, az autó árának meg el kell érnie legalább az 500 000 forintot. Az online autóhitel kalkulátor előzetesen kiszámolja önnek a havi törlesztést, ha ez megfelelő, egy pontos kalkulációért keresse munkatársainkat, akik visszahívják önt vagy e-mailben reagálnak megkeresésére.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal