kalk.

Gyorsk.

Új és használt Renault vásárlásához kiváló hitelkonstrukciók szakszerű hitelközvetítéssel.

Renault hitelA legolcsóbb francia autó, a galloktól megszokott kényelemmel, puha és lágy kezelhetőséggel: ez a Renault. Ha olcsón szeretne Renault-ot vásárolni, és ráadásul olcsó hitelt venne fel ehhez az akcióhoz, akkor a legjobb helyen jár. A költségtakarékosság legjobb módja, ha a patinás autógyár típusai közül választ, és természetesen, a vásárláshoz a mi segítségünkkel igényel hitelt. Általános hitelfeltételek: új vagy használt Renault vásárlásához felveheti az autó árának 75%-át (lízingelésnél 80%-át). A legjobb kamatozású euró alapú hitelnél az önerő 40% (illetve 35%), a futamidő akár hét év is lehet (céges ügyfeleknek nyolc év). A hitelkalkulátorral kiszámolhatja, hogy mennyibe kerül a havi törlesztés – bár a kalkuláció nem teljesen pontos, legfeljebb havi néhány száz forint lehet a kalkulátor által mutatott és a valós összeg közt a különbség. Munkatársaink megkeresése után visszahívják önt vagy e-mailben tájékoztatják a pontos részletekről, a törlesztésről és a bemutatandó iratok listájáról.

Gépjármű adásvételi szerződés

Új autót venne?

A Renault arra koncentrál, hogy alsó kategóriás autói mindenki számára elérhetők legyenek. Ha a gyár Thalia modelljét választja, elképesztő módon már 2 000 000 forint alatt hozzájuthat egy öt személyt befogadó, nagy csomagtartóval rendelkező nyugati autóhoz, amely nem hordozza a hozzá hasonlítani akaró Dacia gyermekbetegségeit, viszont árban semmivel sem kerül többe. Ha nem elégszik meg a fapados modellel, egy klímás Thaliához is hozzájuthat két és fél millió forint alatt. Valóban bámulatos! Természetesen nem csak az alsó kategóriás Renault-khoz folyósítható hitelekkel foglalkozunk, de érdemes láttuk kiemelni a francia autógyár kiváló ajánlatait, amelyekhez az általunk felkutatott legjobb autóhitelek révén igen kedvezően juthat hozzá. Körülnézhet a hárommillió forintos családi autó kategóriában is, itt a Kangoo és a klímával is csak 3 000 000 forintba (!) kerülő Clio Grandtour borzolja a versenytársak idegeit. Bár a Renault-kereskedők maguk is kínálnak hitelezési konstrukciókat, nem javasoljuk ezen kölcsönök felvételét! Nem azért, mert haza beszélünk, hanem azért, mert a néhány százezer forintos árkedvezményt önnek a hitel kifizetése során bőven vissza kell majd adnia. Vásároljon inkább akciós áron Renault-t, és használja fel a fizetéshez az általunk biztosított kiváló hiteleket! A hitelkalkulátorral most rögtön kiszámolhatja, hogy mennyi lesz a havi törlesztés!

Használt Renault-ra vágyik?

Azoknak az ügyfeleknek is kiváló hitelkonstrukciókat biztosítunk a magyar hitelpiacról, akik nem új, hanem használt autót szeretnének venni. A hitelezési feltételek pontosan ugyanolyanok, mint az új autó vásárlásánál, tehát semmilyen hátrányt sem szenved, ha úgy dönt, inkább használt Renault vásárlásával oldja meg a gépjárműfronton keletkezett problémáját. A hitelkalkulátorral végzett kalkuláció után, ha autókölcsön felvétele mellett dönt, a következőkre ügyeljen: az autóhitel felvételéhez 25% önerő (lízingelés esetén elég 20% is!) szükséges. Az autó a hitel lejártakor ne legyen idősebb 15 évesnél. Ennyi az egész.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal