kalk.

Gyorsk.

Suzuki-hitelek olcsón: tökéletes megoldás.

Suzuki hitelSokan, ha meghallják azt a nevet, hogy Suzuki, a legjobb esetben is elhúzzák a szájukat. Ez igazi azokra a tulajdonosokra is, akiknek egy régi Suzukijuk van (természetesen kivételt képeznek a motortulajdonosok, akik a világ egyik legjobb kétkerekűjén ülnek). Pedig a Suzuki mindent megtesz azért, hogy minél több vásárlót hódítson meg, és az autók területén is renomét szerezzen. A motorokhoz hasonló szintre nem juthatnak el, hiszen az autópiacon hihetetlen tülekedés folyik, de megbízható, jó autót gyárt rengeteg más cég is, nem kell a világ élvonalába törni (lásd a koreai autókat, vagy a Seatot, Skodát, és a francia vagy olasz kocsikat is). Nos, a Suzuki termékpalettája a kis autókra van kihegyezve. Bár az is igaz, hogy Magyarországra, annak ellenére, hogy Nyugat-Európa számára gyártunk autókat, tehát fontos központ vagyunk (a hazai gyártású Suzukik 90%-a a határon túlra kerül a gyár magyarországi vezérigazgatója szerint), mégsem hoznak el bizonyos Suzukikat, amelyek pedig nem csak hogy megállnák a helyüket, de biztosítanák a sokkal jobb hírnevet az autóknak, amelyek amúgy már régen túlléptek gyermekbetegségeiken.

Gépjármű adásvételi szerződés

A Swift, Splash, SX4, Alto mind kis és közepes autók, sajnos családi kocsinak egyik sem jó, viszont, ha valaki munkába járáshoz, hobbiautónak, bevásárlóautónak használná őket, tökéletes. A Suzuki magyarországi csúcsmodellje a Grand Vitara, amely a világ terepjárógyártásának élvonalában szerepel. Sajnos a kisebb Suzukik nem voltak képesek arra, hogy valamit javítsanak a renomén, és inkább a Grand Vitara, mint a Swift legyen, ami először eszébe jut az embereknek a japán márkáról hallva. A Suzuki azonban egy jó autó. Olcsó a fenntartása, megbízható, ha ésszel hajtják, akármeddig kiszolgálja tulajdonosát. Ez minden modellre igaz. Hogy miért nem ez a kép él az emberekben a Suzukiról? Mert az autó sajnos sokáig nem helyezett hangsúlyt ezekre az elemekre, hanem megrekedt a Daewoo legolcsóbb, és komolytalan autóinak színvonalán (pedig a koreai autógyár sem csak ipari hulladékokat alkotott, de hát a fáma…).

És hogy mi a pláne a Suzukikban? Az, hogy verhetetlenül olcsók. A mi hiteleinkkel pedig még olcsóbbak. Magánszemélyeknek hét éves futamidővel kínálunk forint és euró alapú hiteleket. Előbbi esetben 25, utóbbinál viszont 40% a szükséges önerő. Ha nem hitelt venne fel, hanem lízingelné az autót, akkor 5% kedvezmény van az önerőből: 20, illetve 35%.

Ha nem természetes személyként venne fel Suzuki-hitelt, még jobb feltételeket tudunk biztosítani: nyolc éves futamidő, és akár forint, akár euró alapú autókölcsönt vesz fel, csak 20% az önerő. Nem természetes személyeknek csak lízingkonstrukciókat ajánlunk, mivel ezek a hitelpiac jelenlegi állása szerint sokkal jobb feltételeket kínálnak, mint a hitelek. A legkisebb felvehető összeg 300 000 forint, az autónak legalább 500 000-be kell kerülnie. A hitelkalkulátorral ön már azelőtt kiszámolhatja a törlesztőrészletet, hogy felvenné velünk a kapcsolatot, így már úgy töltheti ki az igényfelmérő lapot, hogy pontosan tudja, mire számíthat.

Hírlevél
Adatait bizalmasan kezeljük.

Autóhitelezési fogalmak »

Az autóhitelezésben használt, és oldalunkon is gyakran előforduló legfontosabb kifejezések magyarázatát találja meg a fenti linkre kattintva.

Teherautó hitel online »

A teherautófinanszírozás keretében lehetőség nyílik 3,5t össztömeg alatti új és használt kistehergépkocsik hitelre történő megvásárlására.

Buszhitel igénylése »

Amennyiben használt buszt vagy teherautót, pótkocsit venne hitelre, akkor a jármű életkora a hitel lejártakor nem lehet több 12 évnél. Az online kalkulátor segítségével előzetes becslést készíthet, mennyibe kerülne adott összegű busz hitel törlesztése havonta.

Eurotax kalkulátor »

Hogyan működik az Eurotax kalkulátor? Töltse ki a szükséges mezőket, mi pedig e-mailben elküldjük önnek gépjárműve Eurotax katalógusban szereplő értékét, mindezt természetesen ingyen.
Oldal